Αύξηση 8% των κρατήσεων από γερμανούς τουρίστες στη Χαλκιδική

Αύξηση 8% παρουσιάζουν οι κρατήσεις γερμανών τουριστών για την Χαλκιδική με τις μειωμένες όμως τιμές που ισχύουν την τελευταία τριετία.

Αυτό προκύπτει από τις κρατήσεις που έγιναν κατά την διάρκεια της παγκόσμιας έκθεσης τουρισμού ITB που έγινε στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει το traveltimes.gr ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε με διπλό stand δίπλα στα stands της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των υπολοίπων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας.

Ο contract manager του Τουριστικού

Οργανισμού REWΕ κος Μούτσης, ενημέρωσε ότι ήδη αγοράστηκαν 8.500 αεροπορικές θέσεις από διάφορες αεροπορικές εταιρείες της Γερμανίας που πετούν προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης για το 2013. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Γερμανική αγορά καλύπτεται πλέον τα τελευταία πέντε χρόνια από τακτικά δρομολόγια και όχι από charter πτήσεις.

Το κλίμα είναι σαφέστατα πιο ευνοϊκό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εντάσσοντας τη Χαλκιδική στις επιλογές των Γερμανών τουριστών οι οποίοι προτίθενται φέτος να ταξιδέψουν σε κλασικούς προορισμούς διακοπών που ήδη γνωρίζουν. Υπάρχει όμως μια διαφορά: οι Γερμανοί τουρίστες είτε επιλέγουν ένα resort για να ξεκουραστούν χωρίς να μετακινηθούν καθόλου, είτε ονειρεύονται νέες εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα: www.newmoney.gr

The post Αύξηση 8% των κρατήσεων από γερμανούς τουρίστες στη Χαλκιδική appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα