Ο Νικολόπουλος μηνύει το ΕΘΝΟΣ και το parapolitika.gr ...

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ έκανε σήμερα ο βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος. Δήλωσε πως όραμά του είναι ένα κόμμα που... θα ηγηθεί του αγώνα για το τέλος της παραμυθίας από την οποία λυπαίνεται ο....
ακροδεξιός και ακροαριστερός λαϊκισμός, για ένα κόμμα ανόθευτο από την εξουσιαστική και πριγκιπική αλαζονεία που υπέσκαψε και σώριασε το ΠΑΣΟΚ του
Γ. Παπανδρέου, για ένα κόμμα που θα πολεμήσει για την κοινωνία μαζί με την κοινωνία.

Στο τέλος ο κ. Νικολόπουλος μίλησε για την αήθεις επιθέσεις που δέχεται από μερίδα του Τύπου με κατάπτυστα δημοσιεύματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική του ζωή. Μάλιστα τόνισε πως έχει ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο του Κωνσταντίνο Κρεμμύδα να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Ηδη σήμερα κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ της Κυριακής ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις όπως στο parapolitika.gr.

OΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε η ΝΔ οφείλει να εκσυγχρονιστεί.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στο πώς μερίδα του τύπου αντιμετώπισε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται αήθεις επιθέσεις από μερίδα του τύπου με σαφή πολιτική στόχευση. "Με κατάπτυστα δημοσιεύματα όπως είπε επιχειρείται η παραπλάνηση των πολιτών και αποπροσανατολίζεται η συζήτηση, έτσι ώστε να μη γίνεται λόγος για τις σαφείς πολιτικές μου θέσεις στις οποίες μένω ακλόνητος και οι οποίες με οδήγησαν στη λήψη σημαντικών και πρωτοφανών πολιτικών αποφάσεων, αλλά δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις για ζητήματα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή μου σφαίρα.Για τους λόγους αυτούς έχω ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Σήμερα δε κατατέθηκε έγκληση κατά του Έθνους της Κυριακής και του εκδότη της Γιώργου Μπόμπολα, ενώ θα ακολουθήσουν όλοι όσοι μετέχουν στο παιχνίδι συκοφάντησης και παραπληροφόρησης, όπως η ιστοσελίδα parapolitika.gr".

Η δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου για την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της Πολτικής Επιτροπής του κόμματος έχει ως εξής:

"Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και σε αυτή την διαδικασία αποφάσισα να συμμετέχω, θέτοντας υποψηφιότητα.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν κρύβεται τίποτα πίσω από την υποψηφιότητα μου.

Μοναδικό μου κίνητρο, είναι η παρουσία μου επί 38 συνεχή χρόνια στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τo συσσωρευμένο απόθεμα εμπειριών και γνώσεων που διαθέτω για την δομή και την λειτουργία του κόμματος και βέβαια, η πεποίθησή μου πως αυτή η μεγάλη παράταξη οφείλει να εκσυγχρονιστεί σε β
Keywords
Τυχαία Θέματα