Βροχερός ο καιρός και σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα και στα νότια σποραδικές καταιγίδες και ανατολικούς ανέμους 5 με 7 μποφόρ στα πελάγη, προβλέπει για την Τετάρτη η Εθνική Μετωρολογική Υπηρεσία.

Σε Μακεδονία και Θράκη...
θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων σε Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικά από 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη
δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις ενώ θα βρέξει και κατά διαστήματα στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικά 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα βρέξει ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια θαλάσσια ανατολικοί 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι συνεφιασμένος ενώ θα βρέξει κυρίως στις Κυκλάδες όπου τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Σχετική βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σε Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής διάρκειας. Σχετική βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά ενώ θα βρέξει κατά τόπους. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα