Διαγωνισμός Queen: Κερδίστε καινοτόμα προϊόντα περιποίησης σώματος από την Nivea

14:06 8/7/2013 - Πηγή: Queen.gr

6 τυχερές θα κερδίσουν από 3 προϊόντα της Nivea. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

NΕΟ Αποσμητικό NIVEA Stress Protect. Ένας νέος σύμμαχος κατά του stress έχει προστεθεί στην οικογένεια DEO της NIVEA, το NIVEA Stress Protect, ένα αποσμητικό

που προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και κατά της εφίδρωσης που συνδέεται με το άγχος και το stress. Η νέα σειρά αποσμητικών NIVEA Stress Protect σας προστατεύει καθώς περιέχει μία μοναδική αντιβακτηριδιακή φόρμουλα η οποία προσφέρει επιπλέον προστασία ακόμα και σε καταστάσεις έντονου stress, και κρατά μακριά την εφίδρωση και τις δυσάρεστες μυρωδιές .

NIVEA conditioner σώματος . Η μοναδική του φόρμουλα, ενερ­γοποιείται με το νερό, και είναι σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται μετά το αφρόλουτρο, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμέ­νη, απαλή, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, και επιτρέποντάς μας να ντυθούμε αμέσως μετά από το σκούπισμα.

NIVEA Protect & Refresh Invisible Cooling Mist .Το πρώ­το αντηλιακό που χαρίζει εκπλη­κτική δροσιά και προστασία κάτω από τον ήλιο άμεσα και με απίστευτα εύκολη εφαρμογή. Με ένα μόνο πάτημα η αντλία ψεκάζει συνεχόμενα και σε κάθε κλίση, χαρίζοντας μια ανάλαφρη, ομοιόμορφη στρώση αντηλι­ακής προστασίας σε όλο το σώμα. Η μη λιπαρή του σύνθε­ση είναι διαφανής, απορροφά­ται εύκολα χωρίς να αφήνει λευ­κά σημάδια στην επιδερμίδα και χάρη στις αδιάβροχες ιδιότητες του προσφέρει προστασία ακό­μη και μέσα στο νερό. Το Protect & Refresh Invisible Cooling Mist με μενθόλη αφήνει την επιδερμί­δα απαλή, μεταξένια και με μια αίσθηση δροσιάς!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=78037&url=queen.gr|579|1200{/iframe}

Keywords
Τυχαία Θέματα