Η πολυτέλεια στα μαλλιά μεταφράζεται σε στυλ

H Collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 Somptueux από την L'Oréal Professionnel δίνει νέο αέρα στα μαλλιά.

Η τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά δίνεται, είτε πρόκειται για χρώμα είτε πρόκειται για κούρεμα από τη νέα Collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 Somptueux (Πολυτέλεια) της L'Oréal Professionnel η οποία για πρώτη φορά βρέθηκε μέσα στην καρδιά της μόδας καθώς υπήρξε ο επίσημος υποστηρικτής της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Για

τα look της Collection Somptueux ευθύνεται η διάσημη hair stylist Odile Gilbert η οποία έχει βρεθεί δίπλα στους πιο γνωστούς οίκους μόδας ενώ ο συνεργάτης και φίλος της Karl Lagerfeld την αποκαλεί hair artist-καλλιτέχνη των μαλλιών. Η Odile Gilbert επιμελήθηκε όλα τα look της collection καθώς και τα πρωτότυπα αξεσουάρ φτιαγμένα από πραγματικά μαλλιά, πάνω στα μαλλιά των μοντέλων που αποτελούν έργα τέχνης και δίνουν τον παλμό στις τάσεις που στην συνέχεια έρχονται πιο κοντά στην πραγμάτωση τους στην καθημερινότητα.

Η νέα Collection Somptueux αποτελεί φόρο τιμής στον δημιουργό και την τεχνογνωσία του και χαρίζει στα μαλλιά σας την τελειότητα που τους αρμόζει. Πρόκειται για μία collection χρώματος που καλείται να ενώσει δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους-την υψηλή ραπτική και την κομμωτική. Με κύρια έμπνευση την χειροποίητη λεπτομέρεια και τα πολυτελή, καλοραμμένα υφάσματα οι κομμωτές της L'Oréal Professionnel δημιουργούν μία πρόταση για κάθε γυναίκα.

Για το χρώμα οι επιλογές είναι πολλές. Μπεζ αποχρώσεις στην ρίζα με πολύ ξανοιγμένες άκρες, καστανές και κόκκινες αποχρώσεις που δεν συναντιούνται ποτέ ή βιολετί και μπλε αποχρώσεις για όγκο ακριβείας είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις χρώματος της Collection Somptueux.

Όσο για το συνολικό look η Collection Somptueux παρουσιάζει κομψά πιασίματα, μοντέρνα ντεγκραντέ που φέρνουν τα μαλλιά στο ένα πλάι του προσώπου ή μαλλιά μακριά γεμάτα θηλυκότητα και ζωντάνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον κομμωτή σας για την Collection Somptueux από την L'Oréal Professionnel και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα