Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Drew Barrymore

Η μικρή είναι μόλις δυόμιση μηνών

Η μικρή κόρη της Drew Barrymore είναι μόλις δυόμιση μηνών και έκανε ήδη το πρώτο της εξώφυλλο. Η μικρή Όλιβ, που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, ποζάρει με τη διάσημη μαμά της στο περιοδικό People και είναι πραγματικά αξιαγάπητη.

Η 37χρονη ηθοποιός στη συνέντευξή της, ως νέα μαμά δήλωσε: «Δεν μπορούσα να φάω, ούτε να κοιμηθώ για δύο βδομάδες, ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη». Η Drew, η οποία δεν είχε και τα ωραιότερα παιδικά χρόνια,

λέει για τη δική της νεότατη οικογένεια: «Στα αλήθεια ήθελα μια παραδοσιακή οικογένεια για την κόρη μου και ενώ είσαι τόσο ανεβασμένη ψυχολογικά, παρ΄ όλα αυτά αντιμετωπίζεις τον τεράστιο φόβο του πώς να κρατήσει κάποιον ζωντανό».

Λίγες μέρες νωρίτερα η Drew, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, διαφήμιζε το όσο καλό μωρό είναι η κόρη της, λέγοντας: «Έχω συναντήσει μωρά που ουρλιάζουν και κλαίνε και σου το μεταφέρουν όλα αυτό και σε τρομοκρατούν και σε συγκλονίζουν. Η Όλιβ είναι το καλύτερο παράδειγμα του να κάνεις παιδιά, Είμαι πολύ ευγνώμων στη μικρή μου, είναι τόσο ισορροπημένη που με εντυπωσιάζει».
Τελικά ακόμη και οι star γίνονται χαζομαμάδες!

Keywords
Τυχαία Θέματα