Μου αρέσει ο ξάδερφος του άντρα μου. Παντρεμένος κι αυτός. Να του το πω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

To γράμμα της αναγνώστριας

Eιμαι 24 ετων παντρεμενη με 2 παιδια κ τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι ερωτικα τον ξαδερφο του αντρα μου, παλια κατι πηγε να γινει μεταξυ μας αλλα τοτε τα εφτιαξε με την γυναικα του

κ εχουν κ 1 παιδακι αυτος ειναι σχεδον 30. Το θεμα ειναι οτι τον σκεφτομαι συνέχεια οταν κοιμαμαι, οταν ειμαι ξυπνια, ακομα κ οταν κανω σεξ με τον αντρα μου. Βλεπομαστε συχνα, μιλαμε, ισα ισα που μπορει να ακουμπισουμε (κ αναστατωνομαι μονο με το χερι) αλλα δεν ξερω τι να κανω! Να του πω πως τον βλεπω; ή θα γινει χαμος με τους συγγενεις? παντως αυτου του παιζει το ματακι κ την εχει κερατωσει την γυναικα του, το ιδιο κ εγω πριν 2 χρονια.

Η απάντηση του Queen.gr


Δεν νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να του πεις πώς τον βλέπεις- μην ξεχνάς πως και οι δύο έχετε οικογένεια. Τώρα το αν έχετε 'κερατώσει' όπως λες τους συζύγους σας αμφότεροι -προφανώς και κάτι σημαίνει. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τον άντρα σου και γιατί παντρεύτηκες, πόσα χρόνια είστε ζευγάρι, πώς είναι εκείνος μαζί σου, αν σου φέρεται καλά και γιατί προχωρήσατε στο να κάνετε 2 παιδιά... Αν έτυχε ή όχι... Επίσης δεν ξέρω τι σχέση έχει ο ξάδερφος του άντρα σου με τη γυναίκα του και πόσο σοβαρά παίρνει την απόφαση της οικογένειας. Όλα αυτά και πολλές ακόμη λεπτομέρειες μετράνε.

Δεν ξέρω πώς να σου απαντήσω με λίγα λόγια - μιας και δεν το γράφεις πώς καταλήξατε με οικογένειες μεν- σε τόσο νέες ηλικίες αλλά με την ανάγκη να υπάρχουν και άλλες ερωτικές επαφές έξω από το γάμο. Θα είχε σημασία να ξέραμε αν παντρεύτηκες συνειδητά ή αν πιέστηκες επειδή ήσουν νέα, ίσως επειδή προέκυψε κάποια εγκυμοσύνη. Δεν μας λες αν είσαι ικανοποιημένη από τον άντρα σου- ανεξάρτητα από το πώς βλέπεις τον ξάδερφό του. Δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα, ως προς το αν είναι όντως κάτι σοβαρό αυτό που νιώθεις για τον συγκεκριμένο άντρα ή είναι απλά μια... φάση που προκύπτει από το ότι δεν αισθάνεσαι πλήρης κι ευτυχισμένη στο γάμο σου.

Θα ήταν καλό να δεις τι συμβαίνει στη ζωή σου πρώτα και να τσεκάρεις τα βαθύτερα θέλω και τις επιλογές σου. Το θέμα επίσης δεν είναι τι θα πουν οι συγγενείς- το θέμα είναι αν είναι γενικότερα σωστό και που θα οδηγήσει όλο αυτό. Τόσο για σένα όσο και για τους γύρω σου. Η γενικότερη άπιστη συμπεριφορά υποδηλώνει βαθύτερα προβλήματα. Ίσως το θέμα δεν είναι καν αυτή η έλξη και εμμονική σκέψη για τον συγκεκριμένο κύριο. Όπως το γράφεις δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.... Γενικά θα πρέπει να εστιάσεις πιο βαθιά αν όντως υφίσταται μια τέτοια κατάσταση και όχι στα κομμάτια που φαίνεται να σε ενδιαφέρουν σε αυτές τις σύντομες 4 γραμμές. Πρέπει να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με σοβαρότητα κάποια στιγμή.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα