Οι πρωταγωνιστές του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 μιλούν στο Queen.gr

Οι αγαπημένοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι πόζαραν στο φακό του Queen.gr και μίλησαν στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Σε μια φανταμαγορική παρουσίαση οι δημόσιες σχέσεις του καναλιού υποδέχτηκαν δημοσιογράφους και φίλους και ανέλυσαν το σκεπτικό για τη φετινή επιτυχία. Αγαπημένοι παρουσιαστές αλλά και οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 ήταν πολύ αισιόδοξοι για μια σεζόν που, παρά τα προβλήματα, μπορεί

να έχει ποιότητα και άμεση επικοινωνία με το κοινό. Μεταξύ αυτών ειδαμε εκτός απο τα πρωτοκλασάτα ονόματα του σταθμού, τους Θανάση Πάτρα, Λίτσα Πατέρα, Τάσο Αρνιακό, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Βαγγέλη Περρή, Λάουρα Νάργιες, Χριστίνα Παππά μαζί με τον γιο της, Γρηγόρη Βαλτινό, Κατερίνα Λέχου, Μπέσυ Μάλφα, Σταύρο Ζαλμά και πολλά πολλά άλλα πρόσωπα της τέχνης και της τηλεόρασης. Επίσης ο Θοδωρής Κυριακού, ο Σπήλιος Χαραμής και η Κατερίνα Γκαγκάκη από τη θέση των δημ.σχέσεων ήταν άψογοι οικοδεσπότες ως "ηγέτες" του ιστορικού σταθμού.

Χρήστος Φερεντίνος: "Eίναι μια χρονιά που ξεκίνησε με χαμόγελο και όμορφα για εμάς. Η παρουσίαση πάντα είναι μια γιορτή για το κανάλι που εργάζεσαι. Κοιτάμε αισιόδοξα τις εξελίξεις με την οικονομική κρίση και είμαστε εδώ για να χαλαρώνουμε τον τηλεθεατή".

Γιώργος Παπαδάκης: "Ένας μαραθώνιος ξεκίνησε, μια σκυταλοδρομία. Μετά απο τόσα χρόνια στο χώρο μαζί με νέα παιδιά που έχουν όρεξη κάνουμε κάτι καινούργιο. Μια προσπάθεια ενημέρωσης με ψυχαγωγία που όπως έχω ξαναπεί θέλει δουλειά και φρέσκιες ιδέες. Εγώ κάνω αυτό που γνωρίζω πολύ καλά και όταν με χρειαστούν και μετά τις 10.00 το πρωί θα είμαι δίπλα στο Χρήστο και στη Σίσσυ".

Ηλίας Ψινάκης: "Ευελπιστούμε το FAB5 να αγαπηθεί. Κάνουμε πολλά και δύσκολα γυρίσματα καθημερινά. Μπήκαμε σε ελικόπτετα, κάναμε ελεύθερες πτώσεις και ακόμη δεν είδατε τίποτα. Καλή σεζόν να έχουμε και να έχετε και εσείς".

Λάουρα Νάργιες (κορίτσι θέμου Αναστασιάδη): " Είναι κάτι καινούργιο για μένα όλο αυτό. Η εκπομπή "ΟΛΑ" είναι ένας θεσμός να το πω στην τηλεόραση. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής ήδη με έχουν βοηθήσει να μπω στο κλίμα της εκπομπής και τη Δευτέρα θα παρακολουθήσετε πολλά και σημαντικά πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα