Όταν με κυνηγούσε ήμουν κολλημένη με τον πρώην. Τώρα δεν τον ενδιαφέρω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν από ένα χρόνο χώρισα άσχημα με το αγόρι μου γιατί τον έπιασα με άλλη. Πληγώθηκα πάρα πολύ. Τότε υπήρχε κάποιος που ενδιαφερόταν πολύ για μένα. Είχαμε βγει. Κάναμε σεξ, αλλά αισθάνθηκα ότι θα έκανα λάθος αν το συνέχιζα, μιας και ήταν καλό παιδί και εγώ δεν μπορούσα να αισθανθώ κάτι παραπάνω άμεσα. Κάτι μου έκανε αλλά όχι τόσο ώστε να μην πονάω και να μην σκέφτομαι τον πρώην μου. Δεν ξεκαθάριζα τη θέση μου, χωρίς βέβαια να κάνω ξανά κάτι- δεν ήξερα τι να του

πω. Όσο πήγαινε ο καιρός, ξενέρωνα με τον πρώην μου, με τον οποίον τα ψιλοξαναβρήκα αλλά συνέχιζε τις κουτσουκέλες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Στο μεταξύ δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το άλλο παιδί. Έχουν περάσει 4 μήνες και του μιλάω και τον σκέφτομαι συνέχεια. Έχω αλλάξει γνώμη και δεν θέλω πια τον πρώην αλλά αυτόν. Έχω κάνει και κινήσεις αλλά με απωθεί, ενώ όταν με βλέπει έξω δεν σταματάει να με κοιτάει. Τις προάλλες τράκαρα ελαφρώς και όταν το έμαθε έτρεξε να δει τι κάνω αν είμαι καλά μέσα στη νύχτα αλλά πολύ τυπικός. Του είπα να βγούμε μάλιστα μία από αυτές τις μέρες- είπε θα μου πει και δεν απάντησε ποτέ. Με έχει ξεχάσει νομίζω. Δεν πρέπει να του αρέσω πια. προσπαθώ συνέχεια και μάλλον καταντώ γραφική. Εφόσον δεν είμαι πια με τον πρώην εδώ και μήνες, αν ήθελε θα είχε ενδώσει, σωστά;


Η απάντηση του Queen.gr

Άλλη μία περέπτωση κακού timing. Συμβαίνουν αυτά και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι μη αναστρέψιμα. Προφανώς ο άνθρωπος κατάλαβε εν τέλει τι σου συνέβαινε και παρατηρώντας όλο αυτό ενώ τον είχες στην αναμονή ξενέρωσε. Δεν είχατε δα ζήσει και τίποτα μαζί. Είναι πολύ πιθανό να το ξεπέρασε. Το θέμα είναι πως δεν αποκλείεται να του αρέσεις ακόμη σαν κοπέλα, μιας και του άρεσες τόσο πολύ τότε, απλά μπορεί να έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο του κάτι παραπάνω εφόσον η μπερδεμένη συμπεριφορά σου και η μπερδεμένη ιστορία που κουβαλούσες δεν τον κάλυπτε και δεν δημιουργούσε εμπιστοσύνη.

Έχεις σκεφτεί ίσως κι εσύ πως είναι πιθανό να κόλλησες αφού ένιωσες ότι τον χάνεις; Ακόμη κι αν είσαι βέβαιη για το ενδιαφέρον σου προς εκείνον, μετά από τόσους μήνες προσπάθεια χωρίς ανταπόκριση δεν είναι εύκολο να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Μπορεί να έχει μεσολαβήσει οτιδήποτε. Ακόμη και άλλη κοπέλα. Δεν μπορώ με σιγουριά να σου πω πως κρατάει πισινή για να μην τον πληγώσεις ή φέρεται εγωιστικά λόγω του παρελθόντος.. Πάντως η αλήθεια είναι πως αν πράγματι τόσους μήνες είσαι μόνη και το ξέρει ενώ παράλληλα προσπαθείς να τα βρεις μαζί του και δεν κάνει τίποτα, μάλλον δεν θέλει πια.

Άστο στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μην αγχώνεσαι προς το παρόν. Κοίταξε να βρεις σιγά σιγά κάτι νέο και ξεκάθαρο από την αρχή. Αν στο μεταξύ αλλάξει γνώμη και γυρίσει έχει καλώς. Εσύ σταμάτα να τον κυνηγάς.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα