Ποιας star τον αυχένα κοσμεί αυτό το tattoo;

17:57 9/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

Ποια διάσημη ηθοποιός «χτύπησε» το ιδιαίτερο αυτό τατουάζ;

Με ένα ολοκαίνουριο τατουάζ που παραπέμπει στο δέρμα cheetah εμφανίστηκε η star του Hollywood Cameron Diaz λίγες μέρες πριν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας The Counselor. Το ιδιαίτερο αυτό tattoo ξεκινά από τον αυχένα της διάσημης ηθοποιού και καταλήγει χαμηλά στην πλάτη

της με ένα τεράστιο μάτι να στολίζει το λαιμό της και αμέτρητες κηλίδες να κοσμούν το υπόλοιπο σώμα. Όλα αυτά βέβαια, για το χαρακτήρα της Malkina, το όνομα του ρόλου της στη συγκεριμένη ταινία.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε συνηθίσει την καλλίγραμμη ηθοποιό σε κομεντί, το συγκεκριμένο φιλμ είναι θρίλερ ενώ το λαμπερό, ομολογουμένως καστ, συμπληρώνουν οι Brad Pitt, Penelope Cruz, Javier Bardem και Michael Fassbender.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την ξανθιά star κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με ένα στενό γκρι παντελόνι και τζιν τζάκετ, πιο απλή αλλά και σέξι από ποτέ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ridley Scott, ο οποίος έδειχνε φανερά καταβεβλημένος έπειτα από την μυστηριώδη αυτοκτονία του αδερφού του Τοny Scott. Oι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τοny έπασχε από καρκίνο και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο κάτι που η οικογένειά του αρνείται.

Διαβάστε επίσης:

Cameron Diaz: 40 και κούκλα!

Stars εξαρτημένες με το γυμναστήριο!

Cameron Diaz: Ποιον έχει ερωτευτεί τρελά αλλά αυτός αδιαφορεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα