Ποιες celebrities θα φιγουράρουν στα τεύχη Σεπτεμβρίου των αμερικανικών περιοδικών μόδας;

10:26 3/7/2013 - Πηγή: Queen.gr

Οι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι άνοιξαν τα χαρτιά τους.

Ενώ ακόμη μόλις μπήκαμε στον Ιούλιο στα περιοδικά έχει αρχίσει ήδη να φυσάει φθινοπωρινός αέρας με τα τεύχη Σεπτεμβρίου, τα πιο σημαντικά τεύχη από άποψη διαφημίσεων μαζί με εκείνα του Μαρτίου κάθε χρονιά), να βρίσκονται σε τελικό στάδιο προετοιμασίας (αν δεν έχουν ήδη κλείσει).

Σε αυτούς, λοιπόν, τους αγώνες νικητής θα βγει εκείνο το περιοδικό με τις περισσότερες σελίδες διαφήμισης που θα καταφέρει συνάμα να πουλήσει πολλά αντίτυπα (αν έχετε δει το «The September Issue» θα καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοούμε).

Για

τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, που έρχεται τα αμερικανικά περιοδικά μόδας αποκάλυψαν ποιοι θα πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλά τους. Έτσι στη Vogue θα δούμε την ηθοποιό Jennifer Lawrence στο πρώτο της εξώφυλλο στην αμερικανική Βίβλο της μόδας και μόλις δύο μήνες πριν ξεκινήσει την περιοδεία της για την ταινία «Hunger Games: Catching Fire».

Στο Elle θα φιγουράρει η Kate Upton, που μετά την έγκρισή της από την αμερικανική Vogue είδε τις μετοχές της να απογειώνονται, ενώ στο Glamour η Jennifer Aniston που δέκα χρόνια σχεδόν μετά τα «Φιλαράκια» συνεχίζει να «πουλάει» πολύ ειδικά στην Αμερική. Στο εξώφυλλο του περιοδικού Lucky θα πρωταγωνιστήσει η Blake Lively του Gossip Girl, ενώ στο Marie Claire θα δούμε την Zooey Deschanel.

Τέλος, το Cosmopolitan θα φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του τη Nina Dobrev, ενώ το περιοδικό T: The New York Times Style Magazine επέλεξε το κορίτσι με το τατουάζ Rooney Mara. Προσδεθείτε, λοιπόν, ο Ιανουάριος της μόδας πλησιάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα