Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει;

13:38 9/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

Πριν δηλώσει δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος, περνούσε δύσκολα σε μια προσπάθεια να καλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Σε άλλη μια επίδειξη θάρρους και ψυχικής δύναμης ο ηθοποιός Wentworth Miller μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, όταν κρατούσε δημόσια κρυφή τη σεξουαλική του ταυτότητα. Ο γεννημένος στη Βρετανία, Αμερικανός ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά Prison Break,

αποκάλυψε στα τέλη Αυγούστου πως είναι ομοφυλόφιλος θέλοντας να στηρίξει έτσι δυναμικά τα δικαιώματα των gay στη Ρωσία που καταπατώνται κατάφωρα και το Σάββατο το βράδυ στο Human Rights Campaign Dinner άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λόγω της πίεσης που δεχόταν στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Την πρώτη φορά που προσπάθησα να αυτοκτονήσω ήμουν 15 ετών. Περίμενα μέχρι η οικογένεια μου να φύγει και να μείνω μόνος στο σπίτι. Κατάπια ένα μπουκάλι χάπια. Δεν θυμάμαι τι συνέβη τις επόμενες δύο ημέρες, παρά μόνο πως τη Δευτέρα ήμουν στο λεωφορείο για το σχολείο προσποιούμενος πως όλα πάνε καλά. Μεγαλώνοντας ήμουν στόχος. Να μιλώ με τον σωστό τρόπο, να στέκομαι με τον σωστό τρόπο, να έχω τους καρπούς μου σωστά. Κάθε ημέρα και μια δοκιμασία και υπήρχαν χιλιάδες τρόποι να αποτύχω. Χιλιάδες τρόποι να απεικονίσω τον εαυτό μου με πρότυπα που δεν συμβαδίζουν με εκείνα που κάποιοι θεωρούν δεκτά. Είχα πολλές ευκαιρίες να αποκαλύψω τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αλλά δεν το έκανα. Ήμουν ανοικτά gay στην οικογένεια και στους φίλους μου, αλλά δημόσια όχι. Επέλεξα να ψεύδομαι, όταν σκεφτόμουν το αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει στην καριέρα μου αν ανοιγόμουν δημόσια. Ήμουν γεμάτος φόβο».

Keywords
Τυχαία Θέματα