Στείλε sms και κέρδισε το double kit της φωτογραφικής μηχανής Nikon 1 J1

Για να απαθανατίσεις όλες τις όμορφες στιγμές των διακοπών σου!

Στείλε QN (κενό) ΟΝ/ΜΟ στο 54529 και κέρδισε το double kit της φωτογραφικής μηχανής Nikon 1 J1 για να απαθανατίζεις την κάθε στιγμή '' ζωντανά''!

Η φωτογράφιση δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Η Nikon παρουσίασε τη Nikon 1 J1, μια νέα επαναστατική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς.

Μία συναρπαστική φωτογραφική μηχανή για εκείνους που θέλουν να καταγράφουν χωρίς κόπο ζωντανές προσωπικές και οικογενειακές αναμνήσεις. Είναι εύχρηστη, διαθέτει ενσωματωμένο φλας και είναι αρκετά μικρή και ελαφριά για να την έχετε μαζί σας παντού και πάντα.

Τα Στιγμιότυπα κίνησης (Motion Snapshot) είναι ένα νέο σύστημα φωτογράφισης. Αποτυπώνει φευγαλέες στιγμές και τις αναπαράγει με τέτοιον τρόπο ώστε οι φωτογραφίες να φαίνονται ζωντανές. Ξεκινώντας τη λήψη λίγο πριν και σταματώντας την λίγο μετά το πλήρες πάτημα του κουμπιού λήψης, η μηχανή εγγράφει ταυτόχρονα ένα video σε αργή κίνηση και μια φωτογραφία και, στη συνέχεια, συνδυάζει άμεσα αυτά τα δύο σε μια κινούμενη εικόνα που καταγράφει την ιστορία της στιγμής με ανεπανάληπτο τρόπο. Για πρώτη φορά, μπορείτε να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, είτε πρόκειται για κύματα στην ακρογιαλιά, είτε για το χαμόγελο του καλύτερού σας φίλου, είτε για το παιδί σας που σβήνει τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων του.

Μια άλλη πρωτοποριακή δυνατότητα χάρη στην εντυπωσιακή ταχύτητα της φωτογραφικής μηχανής είναι ο Έξυπνος επιλογέας φωτογραφίας (Smart Photo Selector) που σας βοηθά να τραβάτε φωτογραφίες με την καλύτερη δυνατή πλήρη ανάλυση. Πατήστε το κουμπί λήψης μία φορά και η φωτογραφική μηχανή θα καταγράψει 20 εικόνες υψηλής ανάλυσης και θα επιλέξει αυτόματα τις πέντε καλύτερες λήψεις με βάση τις εκφράσεις του προσώπου, τη σύνθεση και την εστίαση. Στη συνέχεια, θα εμφανίσει την καλύτερη εικόνα στην οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης.

Ο αισθητήρας AF CMOS εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας της φωτογραφικής μηχανής εστιάζει ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ μπορείτε να λαμβάνετε φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση με ταχύτητα έως και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Επίσης, η δυνατότητα εγγραφής video Full HD (1080p) θα σας χαρίσει εξαιρετικά video της ζωής σας.

Μέσα στο διπλό kit της Nikon 1 J1 περιλαμβάνονται δύο φακοί διαφορετικών εστιακών αποστάσεων: του 1 NIKKOR VR 10-30mm (τυπικός φακός με zoom 3x), ο οποίος παρέχει απολαυστική φωτογράφιση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και του 1 NIKKOR VR 30-110mm (με zoom τηλεφακού) για τη λήψη μεγάλης ποικιλίας σκηνών.

Δηλώστε συμμετοχή και καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα