Θέλω να βλεπόμαστε περισσότερο. Πώς να του το ζητήσω;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι 27 χρονών και χώρισα μετά από μια μακροχρόνια σχέση και εδώ και δυο μήνες περίπου βγαίνω με ένα παιδί. Μου φέρεται πολύ καλά αλλά βρισκόμαστε μια ή δυο φορές τη βδομάδα. Μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο αλλά δεν κανονίζουμε να βρεθούμε γιατί είναι κουρασμένος. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να του μιλήσω και να του εξηγήσω ότι θέλω να βρισκόμαστε περισσότερο. Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Queen.gr

Σε

μία σχέση συμβιβαζόμαστε και η αλήθεια είναι πως παίρνει καιρό να μπουν τα όρια που είναι κοινώς αποδεκτά. Αν βέβαια έχετε στάνταρ σχέση και το ξεκαθαρίσατε, 2 μήνες δεν είναι σαν να απαιτείς κάτι στις 2 εβδομάδες. Αν δεν έχεις την οικειότηατα να του πεις έστω παιχνιδιάρικα: 'θα ήθελα να σε βλέπω περισσότερο', τότε τι ακριβώς κάνετε.

Σαφώς και υπάρχει πολλή πίεση σε εκείνους που δουλεύουν όμως αν κάποιος θέλει βρίσκει. 2 Φορές την εβδομάδα δεν είναι κακά αλλά δεν κρύβουν και ενθουσιασμό. Δεν το λες και έρωτα ας πούμε... μία πάλι είναι λίγο.

Δεν ξέρω σε τι όρους επάνω δημιουργήθηκε αυτή η σχέση  και πόσο υποτίθεται ότι γουστάρεστε- αλλά θα πρέπει εφόσον μιλάτε τόσο, χωρίς πίεση και χωρίς να φαίνεται ότι το απαιτείς να του πεις απλά και κατανοητά ότι τον θέλεις... περισσότερο. Βάλε αρκετό σεξουαλικό υπονοούμενο σε αυτό- δεν βλάπτει! Τώρα αν πάλι απαντά και να μωρέ... κούραση.... και είμαι κομμάτια: μάλλον δεν είναι και τρελλός για σένα. Από εκεί και πέρα δες και συ τις δικές σου προτεραιότητες και σκέψου αν συμβιβάζεσαι με μία σχέση σε αυτό το μοτίβο μέχρι να βρεις κάτι που σε καλύπτει.

*Σημείωση! Αν ο άνθρωπος δουλεύει 7 μέρες την εβδομάδα και 12 ωρα δικαιολογείται- επίσης βάλε στα ελαφρυντικά την γεωγραφική απόσταση. Αν μένετε δίπλα όμως, ξανασκέψου το!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

 

Keywords
Τυχαία Θέματα