Αντιμετωπίστε την κατάθλιψη και μάθετε τα μυστικά του Αγγέλου Γιαμπαμιάχ

Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βγείτε από την κατάθλιψη, αρκεί να αποδεχτείτε τον εαυτόν σας όπως είναι και να κατανοήσετε ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλά και γοητευτική.

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.



Η κατάθλιψη που παθαίνουμε εμείς οι άνθρωποι προέρχεται από πολλούς λόγους. Το βασικό είναι ότι με την κατάθλιψη κατανοούμε το πρόβλημα μας και με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζουμε ότι η αυτογνωσία είναι μια από τις πρώτες βαθμίδες της θεραπείας. Για

αυτό καμιά φορά χρειάζεται και αυτό. Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε την ψυχική μας δύναμη αλλά μας βγαίνει με την μορφή κατάθλιψης. Η νωθρότητα, η ακηδία και η τεμπελιά μεγαλώνουν την άσχημη ψυχολογική μας κατάσταση. Το εγώ μας, μας αναγκάζει να θέλουμε να μας φέρονται διαφορετικά οι άλλοι και επειδή αυτό δεν συμβαίνει πέφτουμε σε ελαφριά ή μεγάλη κατάθλιψη. Ένα βασικό πρόβλημα που μας κάνει και νοιώθουμε άσχημα είναι η αδικία που νοιώθουμε και εισπράττουμε από τους άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσουμε και για αυτό τον λόγο οι πιο ευαίσθητες ψυχές ασθενούν ευκολότερα και πέφτουν σε μελαγχολία. Όπως επίσης, αν νοιώσουμε ότι δίνουμε και δεν παίρνουμε και πάλι πέφτουμε σε δυσκολία με τον εαυτόν μας.

Χρειάζεται να δείτε μπροστά και να αφήσετε όλα τα κακώς κείμενα πίσω. Σταθείτε στον ήλιο να σας φωτίσουν οι ακτίνες του για να βγείτε προς τα έξω. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βγείτε από όλα αυτά. Αρκεί να αποδεχτείτε τον εαυτόν σας όπως είναι και να κατανοήσετε ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλά και συγχρόνως γοητευτική. Σου κλείνει το μάτι και πρέπει να την ακολουθήσεις όπου και να σε βγάλει.

Ο Άγγελος Γιαμπαμιάχ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 6 έως 10 Μαρτίου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που δημιουργεί κάθε είδος».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πιο πάνω ημερομηνίες, η ψυχή σας φέρνει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε γενικά σαν άτομα πολύ γοητευτικά, έξυπνα, ετοιμόλογα και δραστήρια. Μέσα σας κουβαλάτε το πρόσωπο του Θεού που μπορεί να μεταμορφώσει τα πάντα. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό σημείο της ψυχής σας. Είσαστε οι άνθρωποι με το μαγικό ραβδάκι στο χέρι που κάνετε τα πάντα στον κόσμο μας καλύτερα. Αρκεί να το θελήσετε και να το πιστέψετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Για αυτό η σαγήνη σας μερικές φορές ξεπερνάει τα φυσιολογικά όρια. Στην ουσία έχετε την δύναμη να μεταμορφώνετε το κακό σε καλό και κυρίως τα θέματα της ύλης όπου εκεί έχετε μεγάλη τύχη. Το πρόσωπο του Θεού που είναι μέσα σας μπορεί να αναπαράγει τον θείο λόγο και να δημιουργήσει θαύματα. Για αυτό τον λόγο έχετε έφεση στον μυστικισμό και στον εσωτερισμό. Χρειάζεται όμως να είστε συνέχεια πολεμιστές του φωτός γιατί η ζωή σας μπορεί να είναι μια συνεχής μάχη με την αναβλητικότητα, τον υλισμό και ίσως την λαιμαργία. Για αυτό είναι απαραίτητο να νηστεύετε τον περισσότερο καιρό και γενικά να είστε πολύ συντηρητικοί με την χρήση της ύλης σε όλα τα επίπεδα. Ο εξαγνισμός μπορεί να ξεκινήσ

Keywords
Τυχαία Θέματα