Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/9 έως 6/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με μία αρκετά δύσκολη Πανσέληνο στον άξονά σας, γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν στο να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε κάποια σχέση ή συνεργασία σας, είναι προτιμότερο να το επιδιώξετε άμεσα παρά να χρονοτριβείτε. Αυτή η Πανσέληνος θα είναι πιο επιθετική για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο και η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα,

μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην καθημερινότητά σας ή αλλεργίες ή κάποιες ενοχλήσεις ψυχοσωματικού χαρακτήρα. Η περίοδος από την Τετάρτη και μετά είναι καλή για να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού επιτείνει την ανάγκη να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα και να τακτοποιήσετε τα χρέη σας και, γενικότερα, τις εκκρεμότητές σας.

Κρατάμε το καλό: Τελικά, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, θα απαλλαγείτε από καταστάσεις που πιθανώς να σας βάραιναν, σας καταπίεζαν, σας περιόριζαν. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις. Δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων και θα είστε οι κερδισμένοι...

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Ζυγού – Κριού θα επηρεάσει τους τομείς της καθημερινότητας και της υγείας σας. Πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση γιατί είναι πιθανό να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας ή να αναγκαστείτε να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες ή να είστε υποχρεωμένοι «να βγάλετε το φίδι από την τρύπα» για λάθη που δε θα έχετε κάνει εσείς.

Μην κάνετε υπερβολές και καταχρήσεις στο φαγητό και στο ποτό γιατί πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Αντίθετα, καλό θα ήταν να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να κοιμάστε περισσότερο.

Προσέχετε για να έχετε: Με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, αρχίζει μια αρκετά δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος θα είναι ο Δάσκαλος που θα σας δείξει τα κίνητρα των επιλογών σας, τα λάθη, τις εξαρτήσεις, τις ανασφάλειες που σας εξωθούν σε σχέσεις που πιθανώς να μην είναι αρκετά υγιείς.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στην Παρθένο από την Τετάρτη, είναι καλή για να εκφράσετε τα ταλέντα σας, να δημιουργήσετε και να ερωτευτείτε. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, δίνει το σύνθημα να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος της Κυριακής, η οποία απελευθερώνει ενέργειες πολλών μεγατόνων. Ευτυχώς, τα Φώτα σχηματίζουν θετικές όψεις προς το ζώδιό σας αλλά και πάλι πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν τα γεγονότα σας εξωθούν σε αναθεωρήσεις στόχων ή φιλιών. Επίσης, καλό θα ήταν να εστιάσετε περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών σας για να μην υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας κι αν ενσκήψουν, να τα επιλύσετε με τον

Keywords
Τυχαία Θέματα