Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 16/9 έως 22/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής δίνει έμφαση σε θέματα καθημερινότητας, δουλειάς, υγείας. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και σχηματίζει μια επιθετική όψη ταυ τετραγώνου με τα μεγαθήρια Ουρανό και Πλούτωνα. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, τις συνεργασίες που κάνετε, τις υποσχέσεις που δίνετε. Καλό θα ήταν να αναβάλετε τις υπογραφές και τα σημαντικά ραντεβού σας για τον Οκτώβριο που ίσως να υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος. Το ταυ

τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα – Ουρανού θα επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου.

Από την άλλη, η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι βοηθητική για καινούργια ξεκινήματα αλλά η συγκεκριμένη ενέχει το στοιχείο της διάλυσης και της έλλειψης ευθυκρισίας. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποια κίνησή σας, είναι προτιμότερο να παίρνετε τις γνώμες των ειδικών πριν αποφασίσετε.

Προσέχετε για να έχετε: Αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, μη δανείσετε, μη δανειστείτε και, γενικότερα, προσπαθήστε να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία ευνοεί τις δημιουργικές σας δραστηριότητες, τα ταξίδια, τους έρωτές σας, τις καινούργιες γνωριμίες, τα φλερτ. Στην τελική, σας δίνει μια ανάσα αισιοδοξίας που θα σας βοηθάει να αντεπεξέλθετε σε δύσκολες εποχές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή, δίνει το σύνθημα να εκφραστείτε όσο μπορείτε και θέλετε, μέσα από τον έρωτα, τα δημιουργικά σας σχέδια, τα ταλέντα, τα παιδιά σας. Τα Φώτα (Σελήνη – Ήλιος) «βλέπουν» θετικά το ζώδιό σας αλλά υπάρχουν κάποιες παγίδες που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου σας. Παγίδες που αφορούν σε κακή εκτίμηση γεγονότων και ανθρώπων που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, καθυστερήσεις ή απογοητεύσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό και η συμμετοχή του στο ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα προκαλέσει προβλήματα, μόνο αν πάρετε λάθος αποφάσεις ή εμπιστευτείτε αναξιόπιστα άτομα. Είναι προτιμότερο να γίνετε συλλέκτες υλικού και πληροφοριών αυτές τις μέρες και να αναβάλετε τις αποφάσεις σας για την επόμενη εβδομάδα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Δία και της Αφροδίτης μπορεί να σας φέρει χρήμα είτε από ξαφνικά κέρδη είτε από χρωστούμενα του παρελθόντος είτε από κάποια δουλειά που θα μπει στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που θα γίνει την Κυριακή στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, την Παρθένο, θα σας βάλει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, καθώς επηρεάζει τους ευαίσθητους τομείς της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας, της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Αρκετοί Δίδυμοι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που είναι πιθανό να σας κάνουν να νιώσετε αδικημένοι γιατί θα σηκώσετε βάρη άλλων. Επίσης, θα προκύψουν νέα δεδομένα στη δουλειά, τα οποία θα σας προκαλέσουν άγχος αλλά το πιο πιθανό είναι ότι οι πιέσεις τελικά θα σας βγουν σε καλό. Ας μην ξεχνάμε

Keywords
Τυχαία Θέματα