Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

 

 


 

 

 

 

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα βρίσκεται στον Ταύρο επιδιώκοντας να σας ωθήσει να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα προτού ξεκινήσετε συζητήσεις και ταξίδια που στόχο έχουν να σας απαλλάξουν από τα πρακτικά και τα καθημερινά. Από αργά το βράδυ με τη Σελήνη στους Διδύμους έχετε περισσότερο την επιθυμία να βγείτε, να επικοινωνήσετε και να μετακινηθείτε σε μέρη με κόσμο ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε

πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Όλη η μέρα είναι κάτω από το πέπλο της ρομαντικής επιρροής του τριγώνου Αφροδίτη – Ποσειδώνα και ως εκ τούτου ο έρωτας, η τέχνη και οι σχέσεις θα σας συνεπάρουν με την ομορφιά τους.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ 

«Οικογενειακή θαλπωρή»

Σήμερα βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να βάλετε σε τάξη κάποιες υποθέσεις προκειμένου να έχετε όσο χρόνο θέλετε για να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα δώσετε έμφαση στις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας ενώ οι συνθήκες θα ευνοήσουν να έρθετε πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως αντιδράσετε σε μια πρόταση του συντρόφου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ 

«Ώρα για χαλάρωση»

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί τα προσωπικά σας σχέδια ενώ ένα μικρό θαύμα μπορεί να προκύψει στα οικονομικά σας. Βόλτες και μετακινήσεις θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας ενώ νέες γνωριμίες θα σας ευχαριστήσουν. Παράλληλα όσον αφορά οικογενειακά θέματα το νερό μπαίνει στο αυλάκι και το άγχος σας για αυτά καταλαγιάζει. Οι γεννημένοι του 1968 θα δώσετε μάχη για τα εργασιακά σας δικαιώματα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

«Σε ερωτική εγρήγορση»

Σήμερα ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία καθώς ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με την εργασία υπόσχονται βελτίωση των αποδοχών σας. Παράλληλα αισθηματικά είναι πιθανόν να ζήσετε ένα παραμύθι με happy end. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αγορές που πιστεύετε ότι σας αξίζουν και σας προσφέρουν μια αίσθηση ικανοποίησης. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε τα πάντα για να κυριαρχήσετε σε ένα ερωτικό παιχνίδι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

«Θετικές εξελίξεις»

Σήμερα αρκετοί από εσάς θα νιώσετε ένα κύμα αισιοδοξίας να σας κατακλύζει καθώς το σύμπαν σας δείχνει ότι μπορούν τα πάντα να συμβούν αρκεί να το πιστεύετε. Η ευτυχία σας είναι εμφανής και σε πολλές περιπτώσεις θα εμπνεύσει τους άλλους να δουν τα πράγματα από μια θετική σκοπιά. Συγχρόνως είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι του 1963 θα χρειαστεί να αντιταχθείτε σε παλαιότερα πιστεύω σας.

 

 

ΛΕΩΝ 

«Μακριά από τα φώτα»

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα σε μια άλλη διάσταση, πιο ρομαντική και πιο ειδυλλιακή. Ως εκ τούτου ίσως χαθείτε από το προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται πέρα από όμορφη να είναι και μια μυστική σχέση. Κάποιες μετακινήσεις ίσως γίνουν πα

Keywords
Τυχαία Θέματα