Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Είμαστε ακόμα στην επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα και ως εκ τούτου όσο πιθανόν είναι να ξεγελαστείτε άλλο τόσο είναι να αδιαφορήσετε ή να αψηφήσετε πιθανούς κινδύνους. Παράλληλα όμως, η Σελήνη έχει μπει για τα καλά στον Τοξότη και υπόσχεται πλουραλισμό και πολυχρωμία τόσο σε θέματα επικοινωνίας και μεταφορών όσο και σε ζητήματα εκπαίδευσης. Μοιραστείτε, ευεργετήσετε, επικοινωνήστε, ταξιδέψτε... χαρείτε!




ΚΡΙΟΣ

«Μπορείς

να...»

Σήμερα πιάνετε τα τηλέφωνα και στέλνετε μηνύματα για ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη. Ίσως ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση ενώ κάποιοι θα κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι. Η μέρα ευνοεί επίσης δραστηριότητες που δίνουν την δυνατότητα στο πνεύμα να γνωρίζει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων. Στον επαγγελματικό τομέα θα διακριθείτε μετά κόπου και βασάνων. Οι γεννημένοι του 1978 θα αποκρύψετε κάποια οικονομική πηγή σας.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ευκαιρίες»

Η Σελήνη στον τυχερό Τοξότη ανοίγει θετικές προοπτικές για τα οικονομικά σας ενώ πολύ πιθανόν συναισθηματικά να πάρετε μια γερή δόση χαράς. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως ελπίζετε χωρίς το ξενοδόχο και εν συνεχεία κληθείτε να δείτε πως αλλιώς τα σκεφτόσασταν εσείς και αλλιώς οι άλλοι. Ίσως κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που σχετίζεται με μάθηση ή διδασκαλία. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιληφθείτε ότι τίποτα δεν είναι απίθανο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ελάτε...»

Σήμερα, αποτελείτε κινητή παιδική χαρά, καθώς διακατέχεστε από μια ευθυμία και μια παιδικότητα που είναι έκδηλη σε κάθε σας επαφή. Πολλοί από εσάς θα φλερτάρετε, άλλοι θα κανονίσετε κάποιο ταξίδι και άλλοι θα δώσετε έμφαση σε συνεργασίες. Αν κάτι χρειάζεται να αποφύγετε, είναι η ασυνέπεια και συγχρόνως η αμετροέπεια, προκειμένου να μην αφήσετε το γάμο και πάτε για πουρνάρια. Οι γεννημένοι του 1976 θα αναζητήσετε λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάποιος σας γυρεύει»

Η καθημερινή ζωή μπορεί να γίνει πιο όμορφη και συγχρόνως πιο άνετη, αλλάζοντας κάποιες συνήθειες και αυτό θα πράξετε σήμερα. Ίσως δείτε με θετικό μάτι κάποιες υγιεινές συνταγές όμως έχετε υπόψη σας ότι δεν πρέπει μόνο να φαίνονται καλές αλλά και να είναι. Πολλοί θα κεράσετε τους δικούς σας ανθρώπους χαρές και γλυκά ενώ θα γίνετε πιο μαχητικοί και ανταγωνιστικοί όσον αφορά συνεργασίες. Οι γεννημένοι του 1967 θα θελήσετε να ξαναδείτε κάποιο πρόσωπο.


ΛΕΩΝ

«Δίνετε τη διεύθυνση και το κινητό σας»

Η μέρα ευνοεί ευχάριστες δραστηριότητες και δημιουργικές ενασχολήσεις. Ο έρωτας δεν θέλει να το σκάσει από εσάς, αντίθετα πηγαίνετε πιο πέρα ένα φλερτ, ένα αίσθημα ή μια ρομαντική ιστορία. Είστε διατεθειμένοι να υπερπηδήσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα ενώ κάποιοι θα συναγωνιστείτε κάποιους συναδέλφους που έχουν φτιάξει όνομα στο αντικείμενο τους. Οι γεννημένοι του 1984 θα προτιμήσετε να κάνετε χριστουγεννιάτικες διακοπές σε έναν αγαπημένο προορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ<

Keywords
Τυχαία Θέματα