Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/7


από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Η σημερινή μέρα βρίσκεται στη μέση δύο σημαντικών τετραγώνων του χθεσινού Άρη – Πλούτωνα και του αυριανού Άρη – Ουρανού και ως εκ τούτου η ένταση θα εναλλάσσεται με την έκρηξη. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε σαν «σάντουιτς στην τοστιέρα» που δεν έχει διέξοδο διαφυγής, εκτός και αν αποφασίσετε να αποδεχτείτε τα γεγονότα και να προετοιμαστείτε για αυτά που πρόκειται να συμβούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς,

με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορείτε με την εμπειρία των λαθών του παρελθόντος να χτίσετε ένα νέο «σπίτι» πολύ πιο κοντά στις πραγματικές προδιαγραφές σας.

ΚΡΙΟΣ

«Αφηρημάδα»

Το ενδεχόμενο να ξεχάσετε τα κλειδιά πίσω από την πόρτα και να φωνάξετε τον κλειδαρά είναι πιθανό σήμερα, καθώς το σπίτι αποτελεί το πεδίο όπου θα προκύψουν κάποιες βιασύνες, ζημιές ή ακόμα και εντάσεις. Δεν είστε από αυτούς που μπορούν να ανεχτούν την καταπίεση και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανόν να κάνετε έναν ξαφνικό «μπουμ», αν κάποιος ή κάτι σας τσιγκλήσει. Οι γεννημένοι του 1986 θα τα « βάλετε» με μια ομάδα ή ένωση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Οικογενειακές υποθέσεις»

Σήμερα, ενδέχεται να συναντηθείτε με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε ή ακόμα και να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Επειδή παράλληλα θα έχετε πολλά στο μυαλό σας, αφενός καλό είναι να ακολουθήσετε το «σπεύδε βραδέως» και αφετέρου αποφύγετε επαφές με άτομα που σας «ρίχνουν» ψυχολογικά. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές σε τηλέφωνα ή υπολογιστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πάρε-πάρε»

Βόλτα στα μαγαζιά θα κάνετε σήμερα μιας και πολλοί από εσάς θα ακολουθήσετε το ρητό «αγόρασε σήμερα για να έχεις αύριο». Θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα και λόγω και των εκπτώσεων ίσως εξαφανίσετε ότι υπάρχει στα ράφια. Αισθηματικά θέματα μπορεί να σας βγάλουν εκτός εαυτού και το κινητό σας να πάρει φωτιά. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα φίλο ή ένα νέο love story.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Προσωπικές διαδρομές»

Το ενδεχόμενο να «ξεσπάσετε» στα μαλλιά σας ή την εμφάνιση σας σήμερα είναι πολύ πιθανόν, δεδομένου ότι δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα με θέματα σπιτιού και οικογένειας και ως εκ τούτου με κάποιο τρόπο θέλετε και εσείς να «αντιδράσετε». Μην αφήνετε τα δυσάρεστα συναισθήματα να σας μαυρίζουν τη ψυχή και δείτε το πρόβλημα ως μια ευκαιρία να μάθετε να ανταπεξέρχεστε σε καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή. Οι γεννημένοι του 1983 πιθανόν να κανονίσετε διακοπές μαζί με φίλους.

ΛΕΩΝ

«Με καλή παρέα πάτε παντού»

Εξεγέρσεις μέσα στις σχέσεις σας ξαφνιάζουν δυσάρεστα και ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζετε για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να επανέλθετε, έχοντας και πάλι το πάνω χέρι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να βρεθείτε στην αγκαλιά της θάλασσας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας αγαπούν και σας αποδέχον

Keywords
Τυχαία Θέματα