Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Τι και αν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος και το μετεωρολογικό δελτίο προβλέπει βροχές και καταιγίδες; Με τη Σελήνη στους Διδύμους θα είναι δύσκολο να μείνετε μέσα κι αν μείνετε δεν θα βάλετε... μιλιά μέσα σας! Όσο για τα ερωτικά, τελούν υπό καθεστώς Ουρανού-Πλούτωνα, με συνέπεια να είναι σε πλήρη... αρμονία με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.



ΚΡΙΟΣ

«Ναι, σε ακούω...»

Που σας χάνουν που σας βρίσκουν όλο στο τηλέφωνο είστε να ρωτάτε ή να μαθαίνετε και να απαντάτε. Η Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει έναν

αέρα και μια τρέλα συγχρόνως που κάνουν την μέρα σας ανέμελη και ευχάριστη. Αν τύχει και κανένας τσακωμός με το έτερο ήμισυ, τότε ίσως πείτε περισσότερα από όσα χρειάζονται και το μικρό γίνει μεγάλο. Χαλαρά, μην παίρνετε πράγματα που δεν αξίζουν στα σοβαρά. Οι γεννημένοι του 1987 θα γίνετε πιο εγκρατείς.


ΤΑΥΡΟΣ

«Εύρηκα»

Σήμερα, για τους περισσότερους από εσάς είναι μια όμορφη και ευχάριστη μέρα, αφού λίγα – πολλά, δεν έχει σημασία, θα μπούνε λεφτά εις το ταμείον. Με τον Άρη στον 8ο ίσως να μην προλάβετε να τα δείτε μιας και, όπως θα τα πάρετε, θα τα δώσετε. Όμως η Αφροδίτη στο Ζυγό θέλει να βλέπετε το καλό και το ψάχνετε από εδώ, το ψάχνετε από εκεί, όλο και κάπου το βρίσκετε και έτσι και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο χαρούμενη. Οι γεννημένοι του 1990 θα κάνετε παρέα με ένα μεγαλύτερο ή ώριμο πρόσωπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με χιούμορ»

Κεφάτοι, ορεξάτοι και ζωηροί είστε σήμερα. Ακόμα και αν πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν συμπαθείτε, δεν χαλιέστε καθόλου, εξάλλου την ατάκα την έχετε έτοιμη και μόλις σας την πουν τους αποστομώνετε. Ούτε «α» δεν προλαβαίνουν να κάνουν. Από την άλλη, ρήξεις διαφαίνονται στην... διακομματική της σχέσης σας μιας και δεν θα μπορείτε να πάρετε από κοινού μια κοινή απόφαση. Οι γεννημένοι του 1984 θα δείξετε αγωνιστικό πνεύμα σε αισθηματικά ζητήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μεταξύ μας»

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με λίγους και εκλεκτούς αγαπημένους σε ένα προσωπικό χώρο για να συζητήσετε πράγματα που δεν θα πρέπει να φανερωθούν, τουλάχιστον προτού έρθει η ώρα τους. Συγχρόνως, θα αισθανθείτε ότι μεταξύ εσάς και κάποιων μελών της οικογενείας σας δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση και για αυτό ίσως είναι καλό να σταματήσετε κάποιες επαφές. Οι γεννημένοι του 1967 θα λογομαχήσετε με κάποιο συνάδελφο.


ΛΕΩΝ

«Από πού να αρχίσω;»

Τα σχέδιά σας είναι πολλά και αν μπορέσετε να υλοποιήσετε έστω και μερικά από αυτά ικανοποιημένοι θα είστε. Παράλληλα, ίσως χρειαστείτε την έγκριση μιας ομάδας ανθρώπων για ένα θέμα που σας απασχολεί ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί σήμερα να ακούσετε τα πιο παράξενα πράγματα. Ραντεβού, βόλτες και αισθηματικές συνομιλίες ίσως χαρακτηριστούν από κάποια απρόοπτα γεγονότα. Οι γεννημένοι του 1961 θα ασχοληθείτε πιο ενεργά με ένα χόμπι.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ζουμ στα επαγγελματικά»

Το κεφάλι σας γυρίζει σαν σβούρα αφού είν

Keywords
Τυχαία Θέματα