Πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα το κάθε ζώδιο;

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα για κάθε ζώδιο

Η μεγαλύτερη γιορτή της ανθρωπότητας είναι τα Χριστούγεννα. Το μήνυμα αυτής της εορτής είναι το πλέον ελπιδοφόρο. Γιατί αυτές τις ημέρες πέρα από την κατανάλωση, τα δώρα και τα ψώνια που μας έχουν γίνει βραχνάς, ειδικά τα τελευταία χρόνια, θα χρειαστεί να δούμε τα πράγματα πέρα από τον συγκεκριμένο και κλειστό τρόπο. Δηλαδή η Ελπίδα που γεννιέται

μέσα στις ψυχές μας για τον κάθε άνθρωπο από την γέννηση του Χριστού είναι μοναδική. Μας δίνεται η ευκαιρία κάθε χρονιά να ξεκινήσουμε μέσα μας την μεγάλη αλλαγή αυτή δηλαδή που αρχίζουμε να έχουμε επαφή με τις ανώτερες δυνάμεις του εαυτού μας γιατί αυτό είναι το μήνυμα του Χριστού για μας. Να γίνουμε άνθρωποι με Α κεφαλαίο και να σταματήσουμε να φερόμαστε εγωκεντρικά. Αυτός ο εγωκεντρισμός που σχετίζεται μόνο με το εγώ μας και τις ανάγκες του αυτές τις ημέρες μας δίνεται η ευκαιρία, και ακόμα μεγαλύτερη τώρα λόγω των δύσκολων συνθηκών, να βγούμε από το μικρό μας εγώ και να μπούμε μέσα στην πραγματική μας συνείδηση, που είναι η αληθινή μας διάσταση. Αυτό μόνο η καρδιά μας μπορεί να το κάνει για να δεχτεί το μεγάλο δώρο της γέννησης του Ιησού Χριστού. Ο Οποίος ήρθε μόνο για μας. Ας πιστέψουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι υπάρχει φως και σωτηρία. Μόνο τότε οι ακτίνες του αληθινού Ήλιου που βρίσκεται μέσα μας θα φωτιστούν και θα αλλάξει η ζωή μας. Χρόνια Πολλά σε όλους!

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα για κάθε ζώδιο


ΚΡΙΟΣ

Αφήστε τον προσωπικό σας εγωισμό και προσπαθήστε να αντιληφθείτε τι γίνεται έξω από εκεί. Είστε σε φάση που γίνεται μεγάλη αλλαγή μέσα σας για αυτό μην αφήνετε να σας χαλάσει το κέφι καμία ανεπιτυχή έκβαση οποιαδήποτε θέματος οικογενειακού ή επαγγελματικού. Χρειάζεται να βρούμε τον Θεό και αυτό δεν γίνεται μέσα στην φασαρία και τη σύγχυση. Ο Θεός είναι φίλος της σιωπής. Δείτε πως είναι η φύση, τα λουλούδια, το γρασίδι, όλα μεγαλώνουν στην σιωπή. Δείτε πως το φεγγάρι, τα αστέρια και ο Ήλιος κινούνται στην σιωπή. Χρειαζόμαστε σιωπή για να μπορέσουμε να αγγίξουμε την ψυχή μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεστε και πάλι γιατί βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα και αυτό θα σας βοηθήσει. Το εδώ και τώρα είναι το μυστικό σας ούτε παρελθόν να σκέφτεστε αλλά ούτε και μέλλον. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να περάσετε λίγο καλύτερα. Όσο πιεσμένοι και να είστε θα αναζωογονηθείτε και θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Αφήστε θυμούς και λύπες έστω και για λίγο και θα δείτε ότι θα αλλάξει όλη σας η διάθεση. Πάνω από όλα εμπιστευτείτε την φράση όπως έλεγε και ο Ιησούς «αιτείσθε και θα σας δοθεί» και αυτό θα γίνει, αρκεί να το πιστέψετε. Η ανασφάλειά σας δεν θα υπάρχει πια γιατί θα έχετε πίστη πως ό, τι θέλετε θα το έχετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε πολύ επικοινωνιακή φάση και αυτό σας βοηθάει να ξεσηκωθείτε και να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Το ιδανικό του ανθρώπου είναι να δει τον Θεό μέσα στο καθετί. Αλλά αν δεν μπορείτε να τον δείτε μέσα στα πάντα, δείτε τον μέσα σε ένα πράγμα, μέσα εκεί πού σας αρέσει περισσότερο και έπειτα δείτε Τον σε ένα άλλο. Προχωρήστε έτσι. Υπάρχει άπειρη ζωή μπροστά στην ψυχή. Μην βιάζεστε και θα πετύχετε στο τέλος τον σκοπός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να πετύχετε πράγματα και αυτό θα γίνει με το να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ανθρώπους και κυρίως με την επαφή σας μέσω του συναισθήματος. Χρειάζεται να μην λυπάσαι, όταν χάνεις κάτι. Μόνο αν σου αξίζει πραγματικά, θα μείνει δίπλα σου. Μην λυπάσαι για αυτά που δεν μπόρεσες να δώσεις. Προσπάθησε να δώσεις περισσότερα σε αυτούς που έχεις τώρα γύρω σου.. Μην λυπάσαι, αν έχασες την μεγάλη σου αγάπη. Γιατί τουλάχιστον κάποια στιγμή ένοιωσες την γοητεία της.

ΛΕΩΝ

Επειδή είστε σε φάση επικοινωνιακή αλλά και αισιόδοξη, μοιράζεστε πολλά πράγματα με τους γύρω σας και αυτό σας βοηθάει να αντλήσετε μεγαλύτερη δύναμη και να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Να θυμάστε ότι ό αληθινός άνθρωπος παραμένει συνηθισμένος, εντελώς συνηθισμένος. Κανένας δεν ξέρει ποιός είναι, κανένας δεν ξέρει τι θησαυρό κουβαλάει μέσα του. Ποτέ δεν διαφημίζει τον εαυτό του αλλά και ποτέ δεν προσπαθεί να τον προβάλει. Η διαφήμιση γίνεται μόνο εξαιτίας του εγώ. Γιατί πολλές φορές η ικανοποίηση του ψεύτικου εαυτού έρχεται μέσα από αυτό. Δηλαδή είσαι ικανοποιημένος μόνο όταν σε εκτιμούν οι άλλοι αλλά τότε δεν είσαι ελεύθερος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κάνει κινήσεις που τουλάχιστον είστε ο εαυτός σας. Αυτό μπορεί να σας έχει φέρει σε κόντρα με πολλά πράγματα αλλά νιώθετε πιο ανάλαφροι. Επειδή όμως πολλές φορές βάζετε την λογική, σας απομονώνει από το άλλο μέρος του εαυτού σας που μιλάει για την αγάπη. Για αυτό ακολουθείστε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου για να βρείτε εντός σας την αγάπη: και εάν έχω όλη την πίστη, ώστε να μεταθέτω βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, δεν είμαι τίποτε. Και εάν μοιράσω σε ελεημοσύνες όλη μου την περιουσία αλλά δεν έχω αγάπη, καμία ωφέλεια δεν έχω. Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι γεμάτη από ευμένεια, η αγάπη δεν είναι ζηλότυπη, η αγάπη δεν καυχάται, δεν είναι υπερήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δεν ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δεν λογαριάζει το κακόν, δεν χαίρει για το κακό, αλλά συγχαίρει εις την αλήθεια. Η αγάπη όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, ελπίζει για το κάθε τι, υπομένει το κάθε τι, δεν κάνει ασχήμιες, δεν ζητεί το συμφέρον της.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρες αυτές θα είναι πολύ καλές για σας, αφού θα νιώσετε μέσα σας πληρότητα. Η ζωή σας αλλάζει και εσείς αυτονομείστε περισσότερο. Το μήνυμα για σας είναι ότι χρειάζεστε να είστε πιο δυνατοί και αυτόνομοι και Ευτυχία είναι, όταν αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που λες και αυτά που κάνεις να βρίσκονται σε αρμονία μέσα σου. Και ένα «όχι» που βγήκε από μια βαθιά πεποίθηση είναι πολύ καλύτερο και πιο μεγαλειώδες από ένα «ναι» που ειπώθηκε για να ευχαριστήσει ή χειρότερα για να αποφύγει φασαρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ανοικτοί και περισσότερο πιο εκφραστικοί θα αποφύγετε εκείνο το μεγάλο εσωτερικό βάρος που κουβαλάτε και θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και ίσως και περισσότερο παιδιά με τους γύρω σας. Αυτό θα σας δώσει ιδιαίτερη γοητεία και ανακούφιση. Πάντως χρειάζεται να ξέρετε ότι η ικανότητα της συγχώρεσης είναι προσόν του δυνατού και εσείς έχετε μέσα σας τεράστια δύναμη. Ενώ οι αδύναμοι δεν έχουν ποτέ την δύναμη να συγχωρέσουν. Στο χέρι σας είναι να διαλέξετε τον δικό σας δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σίγουρα νιώθετε καλύτερα και περισσότερο άνεση με τους γύρω σας. Επειδή πάντα κάνετε βέβαια αυτό που θέλετε εσείς γιατί δεν σας αρέσει στην ουσία να σας υποδεικνύουν οι άλλοι πως θα πράξετε, καλό είναι να έχετε τις δικές σας απόψεις και τις δικές σας γνώσεις πάνω στα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Επειδή όμως αγαπάτε την ελευθερία σας καλό είναι να γνωρίζετε ότι η ελευθερία δεν αξίζει τίποτε, αν δεν συμπεριλαμβάνει την ελευθερία να κάνεις λάθη. Γιατί πολλές φορές γίνεστε αυστηροί δάσκαλοι και επικριτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά νιώθετε ότι πλησιάζετε τον στόχο σας και κυρίως αυτές τις ημέρες που όλοι ενδυναμώνετε περισσότερο, παρόλο που υπάρχουν πολλές αντιξοότητες από αιφνίδιες ανατροπές ή αλλαγές. Πάντως επειδή μπορεί να ψάχνετε να βρείτε την ευτυχία από εδώ και από εκεί και κυρίως μέσα από την κοινωνική αναγνώριση και ίσως την κοσμική δύναμη, χρειάζεται να καταλάβετε ότι η ευτυχία που ψάχνετε, θα την βρείτε τελικά μέσα σας και πουθενά αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι της ανατροπής και της αλλαγής. Φέρνετε τον αέρα της επικοινωνίας και της αλήθειας και αυτό τελικά μέσα σας σάς δίνει το προβάδισμα και είστε πολύ μπροστά από τους άλλους αυτό όμως σας ωθεί σε μια μοναχικότητα γιατί πιστεύετε ότι οι άλλοι ή δεν σας καταλαβαίνουν ή δεν σας αγαπούν. Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή, αρκεί να μην απομονώνεστε και να προσπαθείτε να λειτουργείτε και το άλλο κομμάτι του εγκεφάλου σας που είναι με το συναίσθημα. Επειδή η φιλία για σας είναι ιερή για αυτό ξεκινήστε με το ρητό αυτό: Αν ψάξεις για τους πιστούς φίλους, καλό είναι να είσαι ο ίδιος πρώτα αληθινός φίλος του εαυτού σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε από τους μεγάλους ευνοούμενους γιατί εσείς είστε οι πρώτοι που αντιλαμβάνεστε το μεγάλο μήνυμα του ανθρωπισμού και της αγάπης. Βέβαια για να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο χρειάζεται να δυναμώσετε και να μην παρασύρεστε από την κρίση και τη γνώμη των άλλων. Η ζωή σας είναι ανηφορική αλλά μέσα σας ξέρετε καλά ότι όλα τα περνάτε για κάποιο λόγο. Αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί και έχετε εύνοια στα ερωτικά. Το μήνυμα που ταιριάζει και σας πηγαίνει γιατί είστε όλοι με καλή ποιότητα ψυχής είναι ότι όλα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σας, αν τα ξεπεράστε με την εξυπνάδα και την καλοσύνη που διαθέτετε και δεν παρασυρθείτε από τις γνώμες άλλων, τότε θα γίνουν σκαλοπάτι για να ξεπεράστε τις δυσκολίες της ζωής πολύ εύκολα και ανώδυνα.

************************

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Όλες τις προβλέψεις του astrology.gr είναι μαζεμένες εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα