Πώς θα περάσετε το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις του τριημέρου από τη Μπέλλα Κυδωνάκη!

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 12 έως και τις 14/10;



ΚΡΙΟΣ

Ανακαλύπτετε την δύναμή σας και βάζετε τους όρους σας. Τόσο καιρό είστε στριμωγμένοι λόγω του Κρόνου και μπορείτε εύκολα τώρα να ανανεωθείτε και να βρείτε το δικό σας ρυθμό. Θέματα ομορφιάς, δέρματος και γενικής εμφάνισης θα σας ανοίξουν τη διάθεση να τελειοποιηθείτε περισσότερο. Μόνο μην το παρατραβήξετε. Πάντως τα μυστικά σας τα κρατάτε για σας και αυτό σας ενδυναμώνει εσωτερικά γιατί παλιά θεωρούσατε απλό να πείτε ακόμα

και πράγματα που δεν αφορούσαν κανέναν άλλον. Από την Κυριακή και μετά θα ανοίξετε περισσότερο την επικοινωνία σας και μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα συγχωρητικοί ακόμα και με έναν μπερδεμένο Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα περάσετε ένα όμορφο διήμερο, αφού θα βρείτε μπροστά σας τις συνθήκες που σας πηγαίνουν. Εσείς συνήθως δεν θέλετε να σας χαλάει η αρμονία και επειδή κάπως τα πράγματα ηρεμούν, ανακουφίζεστε. Ο Σκορπιός είναι δίπλα σας αλλά μπορεί να σας ζορίζει να αποδεχτείτε κάποια πράγματα τα οποία εσείς δε θέλετε να τα κατανοήσετε. Έχετε και εσείς τα δίκια σας. Εδώ χρειάζεται υπομονή την οποία ασφαλώς διαθέτετε, αλλά και έξυπνες διπλωματικές κινήσεις. Μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς όπως σας τα έχουν πει και να είναι διαφορετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό μόνοι σας να βγάζετε συμπεράσματα και όχι να βασίζεστε στα λόγια των άλλων. Ο Τοξότης σας ενθαρρύνει, αλλά φοβάστε τα ανοίγματά του. Αν έχετε μαζί κοινό λογαριασμό ή είστε συνεργάτες, καλύτερα να τα διαχειρίζεστε εσείς γιατί έχετε ταλέντο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε απασχολημένοι με πολλά πρακτικά θέματα και αυτό θα σας φάει αρκετό χρόνο από την χαλάρωσή σας, αλλά θα καταφέρετε να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Μην αναλώνεστε όμως με τις υποθέσεις των άλλων γιατί και κουραστικοί θα γίνετε αλλά και θα πιέσετε περισσότερο τους γύρω σας. Ο Τοξότης σίγουρα θα παίξει για λίγο το ρόλο του δασκάλου σας. Η γνώση μερικές φορές είναι γύρω σας και εσείς πάντα έχετε ανάγκη να την διαδίδετε. Τα οικονομικά σας σάς ζορίζουν και χρειάζεται να κάνετε ειδική συμφωνία και να βάλετε τους όριά σας για να αντεπεξέλθετε. Πιο εύκολα θα περάσετε τα μηνύματα από την Κυριακή για αυτό, αν δείτε ότι υπάρχει ένταση, καλό είναι να κάνετε υπομονή και να πιάσετε πιο βαθειά τι θέλει να σας πει ο άλλος, γιατί μερικές φορές αρκείστε στην επιφάνεια και σας ξεφεύγει η ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε στα πάνω σας και κάνετε και σκέψεις για ένα άτομο που αφορά το παρελθόν σας. Θέλετε για λίγο να ξεσκάσετε και να κάνετε πράγματα που μπορεί να μην είναι του χαρακτήρα σας, αλλά τελικά θα το τολμήσετε γιατί καλό είναι να αλλάζετε για λίγο τα ίδια που κάνετε συνέχεια. Πάντως, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα γνωριμία μέσω επικοινωνίας ή ενός μαθήματος που εσείς θα συμμετάσχετε. Έχετε εύνοια και κυρίως θα πετύχετε πράγματ

Keywords
Τυχαία Θέματα