Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 16/5

Πώς θα είναι σήμερα η μέρα σας;

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…



ΚΡΙΟΣ

Επανερχόσαστε στην πρωταρχική σας δύναμη. Χρειάζεστε να είστε πολύ οργανωμένοι και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Το καθήκον πάντως σας καλεί και κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο όπου εκεί τα πράγματα έχουν αγριέψει και ανεβαίνει ο πήχης

ψηλά. Πλησιάστε περισσότερο έναν Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νοιώθετε ένα άνοιγμα το οποίο σας φέρνει σε επαφή με ανώτερα κομμάτια του εαυτού σας και σας θυμίζει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Σίγουρα θα γίνει ένα απρόβλεπτο ξεκαθάρισμα με έναν Ζυγό κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε δυνατοί παίκτες και κυρίως μέσα σε μια ομάδα όπου εκεί με τις ιδέες σας πρωτοπορείτε και περνάτε πολύ μπροστά. Αφήνετε το παρελθόν πίσω σας. Νέοι φίλοι σας βοηθάνε στην αλλαγή σας. Θα έχετε νέα από έναν Σκορπιό. Μια νέα γνωριμία με Τοξότη σας ενθουσιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα ξαφνικό μπαμ που γίνεται στον εργασιακό σας κομμάτι σας δείχνει ότι πρέπει να προχωρήσετε σε νέα πράγματα θέλετε δεν θέλετε. Μπορεί στην αρχή να σας φαίνεται βουνό η ότι κάτι πάει να γίνει με βία αλλά είναι αναγκαίο και αναπόφευκτο. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις οι γεννημένοι κυρίως στις 26/6 εως 30/6.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να πρωτοπορήσετε και να βγείτε μπροστά αυτό σας το επιβεβαιώνει και το περιβάλλον σας το οποίο σας στηρίζει και σας δίνει τα μηνύματα που θέλετε να πάρετε για να δράσετε. Κυρίως ένας Τοξότης θα σας στηρίξει με τις γνωριμίες του. Γίνεται όσο μπορείτε όμως πιο πρακτικοί για να αποφύγετε λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερες συνθήκες σας αναγκάζουν να τα πάρετε πάνω σας και να μην τα παρατήσετε. Γιατί εσείς επηρεάζεστε από το περιβάλλον και εκεί που πάνε να στρώσουν τα πράγματα εκεί χάνετε τον μπούσουλα. Ευτυχώς ένας Ταύρος είναι δίπλα σας και σας στηρίζει. Ο ιδιαίτερος Κριός υπάρχει γύρω σας. Προσπαθήστε να τον καταλάβετε περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θέλετε νοιώθετε ότι θα το κάνετε μέσω των άλλων για αυτό αναζητάτε την δύναμη σας σε αυτούς. Κυρίως σε έναν Κριό ο οποίος σας πιέζει να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του. Μην εγκαταλείψετε τον στόχο σας επειδή δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε κυρίως με άτομα της οικογενείας σας η με έναν Παρθένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί και να γνωρίσετε και τον μεγάλο έρωτα με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Αφεθείτε στην φωτιά που έχει πλησιάσει. Αλλάζετε σαν άτομα και γίνεστε πιο δυναμικοί και παρορμητικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια πολύ καλή συνεργασία που θα σας βοηθήσει στην άνοδο των οικονομικών σας κυρίως με Ταύρο.

<
Keywords
Τυχαία Θέματα