Ζώδια και αστέρια: Η ενοχλημένη Πλάκα, η «γάτα» Τσιμτσιλή και ο ερωτευμένος Αποστολάκης!

Πανικός στο Happy Day! Τσιμτσιλή Vs Αποστολάκη! Αιτία; Η Πηνελόπη Πλάκα!


Τη Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014, στο Happy Day ήταν προσκεκλημένη η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα την οποία η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων ρώτησε: «Ξέρω για κάποιες σχέσεις σου, όπως με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ήταν μια σχέση που είχε δει το φώτα της δημοσιότητας,

αλλά έχω ακούσει και για άλλες δέκα σχέσεις σου, αυτό γιατί συμβαίνει;». Η ηθοποιός φαίνεται ότι βρήκε προσβλητική την ερώτηση και, όπως υποδεικνύει η γενέθλια σύνοδος Ήλιου (εκδήλωση) - Άρη (έντασης) στον αστρολογικό της χάρτη, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της απαντώντας «Καλά, δε νομίζω να έχεις ακούσει για δέκα σχέσεις». Εν συνέχεια, ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες που εμφανίζεται με τον Κώστα Αποστολάκη σε νυχτερινό κέντρο και ότι συζητιέται ότι είναι ερωτευμένη, όμως η ηθοποιός ακόμα πιο εκνευρισμένη απάντησε: «Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα!».

Πράγματι, την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, που στο Happy Day ήταν καλεσμένος ο Κώστας Αποστολάκης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για τις φωτογραφίες που απεικονίζεται αγκαλιά με την Πηνελόπη Πλάκα στα μπουζούκια και εκείνος απάντησε: «Την Δευτέρα κάνατε ένα ατόπημα εσείς. Σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ@κια δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούργιο ένας άνθρωπος δεν τον ρωτάς για τον προηγούμενο!».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε «Δεν τη ρωτήσαμε! Της είπαμε ότι είσαι ένα ωραίο κορίτσι που σου έχουν προσάψει πολλές σχέσεις και συνέχισε «την Πηνελόπη, δεν είχα άλλα εκατό χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω. Τι φταίω εγώ αν η κοπέλα έχει πολλές δημοσιευμένες σχέσεις; Θεωρείς ότι δεν σεβαστήκαμε την Πηνελόπη; Μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της και την υποστηρίζεις» καταφέρνοντας ως έξυπνη και ετοιμόλογη Διδυμίνα με αυτή της την απάντηση να επιτύχει την παραδοχή της σχέσης του ζευγαριού από τον Κώστα Αποστολάκη.

Με τον διελαύνοντα Ήλιο (διαφώτιση) σε θετική όψη με τον Αφροδίτη του (έρωτας, αισθηματική ζωή) ο ηθοποιός έβαλε τέλος στην συζήτηση και την ένταση που είχε δημιουργηθεί υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν στο Happy Day να έχουν κάνει με περισσότερο τακτ ερωτήσεις στην Πηνελόπη Πλάκα και ξεκαθαρίζοντας ότι όσον αφορά τι σχέση τους δεν κρύβει τίποτα «Τι να κρύψω; Αφού είναι ηλίου φαεινότερον!».

Keywords
Αναζητήσεις
μπακογιαννης κωστας σια κοσιωνη
Τυχαία Θέματα