Ζώδια και αστέρια: Ναταλία Γερμανού - Αποκάλυψε γιατί είδε την Σπυροπούλου και δεν της μίλησε

«Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο» είπε η Ναταλία Γερμανού και εξομολογήθηκε για ποιο λόγο δεν μίλησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.


Με τον διευλάνοντα Ερμή (συνέντευξη) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ερμή (συναντήσεις) της στον Καρκίνο (παρελθοντικές) η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξη της εξήγησε γιατί δεν αντάλλαξε κουβέντα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν συναντήθηκαν στο ίδιο μαγαζί.

«Εγώ ήμουν με τον Ηλία Πανταζόπουλο, τον Βασίλη Μπουζιώτη και τον Κώστα Σόμμερ και η Κωνσταντίνα καθόταν αρκετά πιο

μακριά, σε άλλο σημείο του μαγαζιού. Επιπλέον, ήρθε πολύ μετά από μένα και έφυγε πολύ νωρίτερα. Δεν ευνόησαν οι συνθήκες να μιλήσουμε. [...] Νομίζω ότι και οι δύο, χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσουμε καμία κατάσταση, έχουμε παραδεχτεί ανοιχτά ότι ναι μεν συνεργαστήκαμε μια χαρά, χωρίς προβλήματα, φίλες όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν ήμασταν φίλες, απλώς συνεργάτιδες για μία τηλεοπτική σεζόν. Παρέα δεν κάναμε ποτέ. Όντως θα σηκωθώ από το τραπέζι μου για να μιλήσω με έναν άνθρωπο που είναι όμως φίλος μου. Δεν θα χαιρετήσω κάποιον με τον οποίο έχω να βρεθώ πολύ καιρό και υπάρχει αμηχανία. Δεν θα το κάνω ίσως και από διακριτικότητα, για να μη τον φέρω και σε δύσκολη θέση» τόνισε η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα