Eπέκταση συνεργασίας Adidas - UEFA

Η Adidas και η UEFA ανακοίνωσαν την επέκταση της μακρόχρονης συνεργασίας τους ως το 2018, για τις διοργανώσεις: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Super

Cup και UEFA Women’s Champions League.

Ως Επίσημος Προμηθευτής Υλικού για το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, η adidas θα συνεχίσει να δημιουργεί κατ’ αποκλειστικότητα τις επίσημες μπάλες για τους αγώνες των δύο διοργανώσεων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας η adidas θα έχει το δικαίωμα να σχεδιάζει και να πωλεί κατά αποκλειστικότητα αθλητικό ρουχισμό με τα επίσημα λογότυπα των UEFA Champions League και UEFA Europa League, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα προγράμματα για τα τμήματα ανάπτυξης (UEFA Young Champions), ενώ θα ντύνει τους εθελοντές και των δύο τελικών.

«Η σύνδεσή μας με τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις στην Ευρώπη, το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, θα μας επιτρέψει να ενδυναμώσουμε και να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο την υπεροχή μας στο χώρο του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Herbert Hainer, Διευθύνων Σύμβουλος του adidas Group.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο David Taylor, Διευθύνων Σύμβουλος της UEFA Events S.A., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η adidas αποφάσισε να ανανεώσει και να επεκτείνει τη συμφωνία της με την UEFA για τα τις Ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διασυλλογικές διοργανώσεις. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει το πόσο ισχυρή είναι η επαγγελματική μας σχέση, διασφαλίζει τη θέση της adidas στην καρδιά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ επιπλέον θα δημιουργήσει και νέες ευκαιρίες στην προώθηση του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στο παγκόσμιο κοινό».

Η adidas and η UEFA μοιράζονται την κοινή ιστορία και το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, το οποίο στοχεύουν να αναπτύξουν περαιτέρω μέσω της νέας συνεργασίας. Αναλυτικότερα:

- Η adidas θα προσφέρει μια σειρά από υψηλής ποιότητας προϊόντα με το χαρακτηριστικό λογότυπο του UEFA Champions League και του UEFA Europa League παγκοσμίως.

- Ειδικές «γωνίες» αφιερωμένες στο UEFA Champions League θα δημιουργηθούν σε όλα τα καταστήματα λιανικής της adidas, προσφέροντας σειρά προϊόντων με τα λογότυπα της διοργάνωσης.

- Ειδικά σχεδιασμένος εξοπλισμός adidas με το χαρακτηριστικό σχέδιο του αστεριού της UEFA θα διατεθεί σε όλους τους επίσημους συντελεστές των αγώνων του UEFA Champions League.

- Η adidas θα προσφέρει αποκλειστικά τη σειρά ρούχων και αξεσουάρ για τους τελικούς του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

- Θα διοργανωθούν επιπλέον προγράμματα ακαδημιών του UEFA Champions League, με πλήρεις σειρές ρουχισμού, εμπνευσμένες από το UEFA Champions League.

- Η adidas θα παράγει και θα προμηθεύσει τις επίσημες μπάλες των αγώνων του UEFA Women’s Champions League και των Τελικών του UEFA Futsal Cup.

Keywords
Τυχαία Θέματα