Euro 2012: Απογοήτευσε η Γερμανία δεχόμενη πέντε τέρματα! (ph+vd)

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε η Ελβετία η οποία διέλυσε 5-3 τη Γερμανία στο «Σεντ Γιάκομπ» με τα «πάντσερ» να μένουν… μετεξεταστέα.

Μεγάλες είναι οι βλέψεις της Γερμανίας για τα τελικά του Euro 2012 καθώς τα «πάντσερ» στοχεύουν μόνο στην κατάκτηση του τροπαίου στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Στα πρώτα τους δείγματα όμως, έδειξαν πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο.

Η

ομάδα του Γιόακιμ Λεβ… έμπαζε από παντού και απέναντι στην Ελβετία στο «Σεντ Γιάκομπ» και δέχτηκε πέντε τέρματα για να ηττηθεί με 5-3! Η αμυντική της γραμμή ήταν για… γέλια και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Ο μεσοεπιθετικός της Χόφενχαϊμ, Ερέν Ντερντιγιόκ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και «καθάρισε» μόνος του για την ομάδα του. Στο 21’ άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, έκανε το 2-0, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Χούμελς μείωσαν σε 2-1 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως, ο Ντερντιγιόκ, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 50’ δίνοντας και πάλι απόσταση ασφαλείας στην ομάδα του.

Τα «πάντσερ» δεν το έβαλαν κάτω και στο 64’ με τέρμα του Σίρλε, μείωσαν σε 3-2, με τον Λιστάινερ δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από ασίστ του Ντερντιγιόκ να κάνει το 4-2. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ μείωσε εκ νέου στο 72’ με τέρμα του Ρόις, με το τελικό αποτέλεσμα, να διαμορφώνεται πέντε λεπτά αργότερα από τον Μεχμέντι.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Σεντέρος, Ζίγκλερ, Λιστάινερ, Φον Μπέργκεν, Ζέλσον Φερνάντεζ, Ινλέρ, Ξάκα (89’ Βις), Μπαρνέτα (77’ Στόκερ), Μεχμέντι, Ντερντιγιόκ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Χιέβεντες (78’ Σ. Μπέντερ), Χούμελς, Σμέλτσερ, Μερτεζάκερ, Γκέτσε (78’ Μπέντερ), Οζίλ (46’ Ρόις), Κεντίρα (46’ Γκουντόγκαν), Σίρλε, Ποντόλσκι (62’ Ντράξλερ), Κλόσε (78’ Κακάου).

Keywords
Τυχαία Θέματα