Mόρας: «Ενθουσιασμένος στην Τσεζένα»

Τη φανέλα της Τσεζένα με το Νο 81 θα φοράει ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ της Ιταλίας από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να σας αποκαλύψω πως ήθελα πάρα πολύ να ξεκινήσω μία νέα περιπέτεια στην Ιταλία. Γι' αυτό και ευχαριστώ την Τσεζένα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ελληνας διεθνής, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Η

Τσεζένα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα και γνωρίζω ότι με κυνηγούσε επίμονα εδώ και δύο χρόνια. Αυτή η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου είναι που με έπεισε να έρθω εδώ».

Ο Μόρας έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή της ιταλικής ομάδας, με στόχο όπως είπε να ενισχύσει την προσπάθεια για τη σωτηρία της Τσεζένα. «Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται έξι πόντους κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά υπάρχει χρόνος. Θα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, ξεκινώντας από το κυριακάτικο, πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Νοβάρα. Ολα τα παιχνίδια για εμάς είναι πλέον τελικοί».

Ο Ελληνας αμυντικός εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νέο του προπονητή, τον Ντανιέλε Αριγκόνι και τόνισε πως προτιμά να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός: «Γνωρίζω καλά τον μίστερ, αυτός είναι που με έφερε στην Ιταλία. Στη Μπολόνια έμεινα τέσσερα χρόνια, που ήταν τα ομορφότερα στην καριέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα