Αμπντούν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ο Τζαμέλ Αμπντούν τα έδωσε όλα τη φετινή χρονιά, προκειμένου να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, όπως υποστήριξε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Compétition» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» του παρέχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και για τον λόγο αυτό θα ήθελε να συνεχίσει για πολλά χρόνια στον Πειραιά.

Παράλληλα,

ο Τζαμέλ Αμπντούν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον στήριξε και σε αυτόν… οφείλεται η αγωνιστική του άνοδος.

«Προπονούμαστε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και η ομάδα έχει ένα απίστευτο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στον πρόεδρο αρέσει η ομάδα και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο. Είχα μια συζήτηση μαζί του στις αρχές του Ιανουαρίου και αυτό με βοήθησε πολύ. Θέλω να τον ευχαριστήσω, αλλά και τους φιλάθλους και τον προπονητή», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλγερινού μεσοεπιθετικού.

Και συνέχισε: «Για αυτόν (σ.σ. τον πρόεδρο) τα έδωσα όλα αυτή την σεζόν. Ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη και αυτό ήθελα να το δείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήθελα να δείξω την άνοδό μου. Γνωρίζω πως ο σύλλογος με υπολογίζει για τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Θέλω πραγματικά να δουλέψω και να μείνω εδώ όσο γίνεται περισσότερο γιατί νιώθω καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα