Από τα χείλη του Νικολαΐδη κρέμονται στην ΑΕΚ

Όλο και μεγαλύτερος γίνεται ο προβληματισμός στις τάξεις της ΑΕΚ, από τη στιγμή που οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη δεν δείχνουν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης έχει συνεχόμενες επαφές με επιχειρηματίες, ωστόσο τα χρήματα που απαιτούνται δεν συγκεντρώνονται και η αγωνία εξακολουθεί να... χτυπάει κόκκινο.

Ο Νικολαΐδης θα επιστρέψει από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται, την Παρασκευή (11/05) και αναμένονται με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των επαφών που έκανε.

Ο ίδιος

είχε τονίσει ότι μέχρι τις 22 Μαΐου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού προσπαθεί να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους Παππά, Νοτιά, άλλους μικροχρηματοδότες και χορηγούς.

Ακόμη ένα εμπόδιο για τον Νικολαΐδη αποτελεί το ασταθές πολιτικό τοπίο που υπάρχει στην Ελλάδα, αφού βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει στην ΠΑΕ είναι η ρύθμιση των δόσεων προς το δημόσιο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο υπουργός Οικονομικών.

Από εκεί και πέρα, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αναμένεται να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό ενδιαφέροντος για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και το ζητούμενο είναι να η χρηματοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα