Απτόητος ο Μέσι

Η νέα αποτυχία της Αργεντινής δεν «λυγίζει» τον Μέσι, ενώ ο άσος της Μπαρτσελόνα εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα εναντίον της Βολιβίας.

Οι «αλμπισελέστε» έμειναν στο 1-1 και στους τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγώνες του προκριματικού ομίλου της νοτιοαμερικανικής ζώνης πρόκρισης στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014. Αυτή η συγκομιδή κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μέσι:

«Ακολουθεί ένα ακόμα παιχνίδι, του οποίου τις δυσκολίες γνωρίζουμε. Αυτή

τη φορά, όμως, πρέπει να αποφύγουμε νέα αποτυχία. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία, ύστερα από το αποτέλεσμα με την Βολιβία».

Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής πρόσθεσε ότι η εθνική του δεν είχε την τύχη με το μέρος της:

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ λόγω ατυχίας. Από το πουθενά, η Βολιβία σκόραρε και μας δυσκόλεψε. Η ισοπαλία μας υποχρεώνει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για την Κολομβία (επόμενο παιχνίδι, 15/11)».

Και ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης αδίκησε την Αργεντινή σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν:

«Το γκολ του Ιγκουαΐν θα άλλαζε το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής σταμάτησε το ματς. Μας προκάλεσε ζημιά και μας εξέπληξε ο ρέφερι».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα