Ασταμάτητοι οι Μπρέιβς

Οι Dan Uggla, Juan Francisco και Freddie Freeman σημείωσαν home runs στο 14-6 των Ατλάντα Μπρέιβς σε βάρος των Νιου Γιορκ Μετς.

Αναφορικά με τον Uggla, αυτός ήταν 0/24 απέναντι στον R.A. Dickey (2-1), πριν δώσει το προβάδισμα στους «γενναίους» με 6-3 στο τρίτο inning. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη των Μπρέιβς στα οκτώ τελευταία τους ματς.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε νωρίς, οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς κέρδισαν με 2-1 τους Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, αν και έμειναν πίσω με 1-0 στο πρώτο inning. Ένα single

του Neil Walker έκρινε το ματς στο όγδοο inning, ενώ ο Juan Cruz πήρε το δεύτερό του save. Στο έβδομο inning o Pedro Alvarez είχε ισοφαρίσει σε 1-1 σε βάρος του Daniel Hudson (1-1).

Σε εξέλιξη είναι τα Νιου Γιορκ Γιάνκις-Μινεσότα Τουίνς, Τορόντο Μπλου Τζέις-Τάμπα Μπέι Ρέις, Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Χιούστον Άστρος, Μπόστον Ρεντ Σοξ-Τέξας Ρέιντζερς και Μαϊάμι Μάρλινς-Σικάγο Καμπς. Στις τρεις τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Λος Άντζελες Ντότζερς, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σινσινάτι Ρεντς και Κολοράντο Ρόκις-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, ενώ το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Όκλαντ Αθλέτικς, Σιάτλ Μάρινερς-Κλίβελαντ Ίντιανς και Σαν Φραντσίσκο Τζάιαντς-Φιλαδέλφεια Φίλις που θα αρχίσουν στις πέντε τα ξημερώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα