Αθανασιάδης: «Ο Άρης έχει απαρέγκλιτη πορεία»

Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη για όλα τα «καυτά» ζητήματα του Άρη παραχώρησε ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης.

Ο «ισχυρός άντρας» των «κίτρινων», μιλώντας στον αέρα του «ΆΡΗΣ FM», μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της αδειοδότησης, τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, τον νέο προπονητή της ομάδας, την υπόθεση Σολτάνι, αλλά και τις προσφυγές των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Αθανασιάδης:

Για τη διαιτησία του Κουκουλάκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Η ανακοίνωση είναι σαφής. Ένα αίτημα που πρέπει να γίνει αποδεκτό. Υπήρξαν παράπονα για τη συγκεκριμένη διαιτησία υπάρχει και ένα ιστορικό άτυχων εμφανίσεων του συγκεκριμένου διαιτητή για να προασπιστεί είναι εύλογο να έχουμε αυτό το αίτημα. Μέσα στους θεσμούς και πλαίσια τα οποία κινούμαστε θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο να καταλάβει και ο κόσμος ότι και εμείς πρέπει να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι διαιτητές είναι και αυτοί άνθρωποι και θα κάνουν σφάλμα σε αγώνα. Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται. Ο ΑΡΗΣ έχει μια πορεία που απαιτεί ισονομία ότι κερδίζει προσπαθεί να το κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μας ταιριάζει να καταφύγουμε σε τρόπου που δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας».

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του και το αν για τον ΑΡΗ θα ήταν εύκολο να ανέβει σε ένα «άρμα», ώστε να έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία: «Σε ποιο άρμα να μπούμε, γιατί στην Ελλάδα είναι πολλά και πρέπει να δούμε πως τα εννοούμε. Ενδεχομένως. Το θέμα και ο παράγων διαιτησία είναι κάτι γενικό. Δεν είναι με την έννοια που ο καθένας μπορεί να έχει άμεσους επηρεασμούς. Το θέμα διαιτησία αφορά αυτούς που έχουν την ευθύνη».

Όσον αφορά στις δύο προηγούμενες επιλογές προπονητών και τι πήγε στραβά: «Είναι προφανές ότι υπήρξαν αίτια τα οποία οδήγησαν στη λύση συνεργασίας με τους κ.κ. Τσιώλη και Πρόμπιερζ. Τα αίτια αυτά αναφέρθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου που δώσαμε. Αφορούν κυρίως την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, και κάποια διατάραξη των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που απαρτίζουν το τμήμα. Έγινε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση για αυτό και απομακρύνθηκαν. Ο κ. Μασάδο είναι πολύ καλός στην διαχείριση του προσωπικού, στην τεχνική του καθοδήγηση και ευελπιστούμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτόν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Για τις αιτίες που ο ΑΡΗΣ μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται στους στόχους που είχαν μπει στην αρχή της χρονιάς: «Τα αίτια έχουν αναφερθεί. Πρώτον, υπήρξε γενικότερη αναταραχή στο χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που είχε άμεσες επιπτώσεις στο αγωνιστικό μας προφίλ. Μπορούμε να αναφερθούμε σε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας που επίφερε αρνητικά στοιχεία καθώς δεν οι παίκτες δεν ήταν σε αγωνιστική εγρήγορση. Επίσης ήταν θέμα κάποιων χειρισμών, που όπως αποδείχτηκε δεν επηρέασαν και με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες ψυχολογικά. Ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι και το οικονομικό το οποίοι δυστυχώς την παρούσα χρονική περίοδο και με την κατάσταση που βρίσ

Keywords
Τυχαία Θέματα