Μπόας: «Παράξενες οι αποφάσεις του διαιτητή…»

00:21 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο η Τσέλσι απώλεσε προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Γουέμπ, εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

«Ήμασταν θετικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε τον έλεγχο και αυτό αποδείχθηκε με το υπέρ μας 3-0. Είναι πολύ δύσκολο όμως να δεχτούμε τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν οι δύο βαθμοί. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να επανέλθει στο ματς και το έκανε με εκπληκτικό τρόπο. Για αυτούς, είναι σαν να πήραν τη νίκη. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είχαμε τη νίκη μέσα στα χέρια

μας και την αφήσαμε να φύγει», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για να συμπληρώσει σχολιάζοντας τη διαιτησία του Γουέμπ:

«Ήταν πολύ παράξενες οι αποφάσεις του ρέφερι. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Ολντ Τράφορντ δεχθήκαμε δύο γκολ οφσάιντ. Τα σφυρίγματα αυτά όμως, συνεχίζονται. Το πρώτο πέναλτι της Γιουνάιτεντ, συμφωνώ πως ήταν δίκαιο. Το δεύτερο όμως δεν ήταν».

Keywords
Τυχαία Θέματα