Χρυσάφι στα πόδια της Κιμ Καρντάσιαν και των αδερφών της!

Έβαλαν στην τσέπη 40.000.000 δολάρια για την ανανέωση του συμβολαίου τους στο E! προκειμένου να συνεχίσει να μεταδίδει το ριάλιτι της οικογένειας «Keeping up with the Kardashians»

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του TMZ, η Κιμ, η Κόρτνεϊ, η Κλοέ, η μαμά Κρις και ο μπαμπάς Μπρους θα πάρουν το ίδιο μερίδιο από τα χρήματα (παρότι η Κιμ είναι η πιο διάσημη από όλους) ενώ οι μικρότερες αδερφές, Κένταλ, Κάιλι και ο 25χρονος αδερφός τους Ρομπ θα μοιραστούν (στα ίσα πάντα) ένα μικρότερο ποσό.

Τα 40.000.000 δολάρια μάλιστα αφορούν μονάχα το οικογενειακό ριάλιτι και όχι άλλες παραγωγές των

πρωταγωνιστών. Εάν δηλαδή η Κιμ Καρντάσιαν και ο νέος της σύντροφος, διάσημος ράπερ, Κένι Γουέστ αποφασίσουν να γυρίσουν παράλληλα ένα δικό τους ριάλιτι, θα το διαπραγματευτούν ξεχωριστά (όπως είχε κάνει στο παρελθόν η Κλοέ Καρντάσιαν και ο σούπερ σταρ σύζυγός της, παίκτης του ΝΒΑ, Λαμάρ Οντομ)!

Η οικογένεια αποφάσισε μάλιστα να υπογράψει όχι για ένα αλλά για τρία χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι, η διεύθυνση του οποίου βεβαίως είναι ενθουσιασμένη με τη συμφωνία καθώς για τη φετινή, 6η, σεζόν ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 3.000.000 τηλεθεατές ανά επεισόδιο!

Ο 7ος κύκλος του ριάλιτι θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 20 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα