Δέκα strikeouts o Darvish για τους Ρέιντζερς

Μέχρι το ένατο inning έφτασε ο Yu Darvish, ο οποίος διασφάλισε το 2-0 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Νιου Γιορκ Γιάνκις με δέκα strikeouts.

Στο ματς σημειώθηκε η έβδομη ιαπωνική κόντρα pitchers στην ιστορία του MLB. Σε αυτή ο Darvish (3-0) παραχώρησε επτά hits, αλλά επιβλήθηκε του Hiroki Kuroda (1-3). Άλλωστε ο τελευταίος δέχθηκε home run από τον Ian Kinsley, ο οποίος συμπλήρωσε

πέντε αντίστοιχα χτυπήματα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Εν τέλει, ο Joe Nathan πήρε τα δύο κρίσιμα outs και το πέμπτο του φετινό save.

Στο 9-6 των Μιλγουόκι Μπρούερς σε βάρος των Χιούστον Άστρος ο Τζορτζ Κοτταράς είχε 0/3 hits, ένα walk και ένα run σαν catcher. Ο Rickie Weeks σημείωσε τριπλό home run, ενώ οι Travis Ishikawa και Corey Hart είχαν διπλά. Μονό πέτυχε ο Carlos Gomez, ενώ ο Jose Altuve είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο inning υπέρ των «άστρων» με δικό του home run. Ο Randy Wolf (1-2), όμως, ξεπέρασε το κακό του ξεκίνημα και πήρε τη νίκη με τη βοήθεια τριών relievers συν τον John Axford, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερα saves.

Ξεχώρισε ο David Ortiz με τρία RBIs και με το τρίτο του φετινό home run στο 11-2 των Μπόστον Ρεντ Σοξ επί των Μινεσότα Τουίνς. Επίσης, ο Mike Aviles είχε 4/5 hits, εκ των οποίων ένα home run, οπότε ο Josh Beckett (2-2) είχε εύκολο έργο, αν και παραχώρησε δύο runs.

Ο Alfonso Soriano σημείωσε νικητήριο 2-out single στο δέκατο inning και έφερε τους Σικάγο Καμπς στο 3-2 επί των Σέιντ Λούις Κάρνιναλς, οι οποίοι απώλεσαν σερί 13 νικών! Η ομάδα της «πόλης των ανέμων» είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο ένατο inning με home run του Bryan LeHair. Στο όγδοο ο Matt Holliday είχε διαμορφώσει το 2-1 υπέρ των «καρντς» με διπλό home run.

Σε εξέλιξη είναι τα τέσσερα τελευταία ματς της βραδιάς. Πρόκειται για τα Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Όκλαντ Αθλέτικς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ και Λος Άντζελες Ντότζερς-Ατλάντα Μπρέιβς. Νωρίτερα είχαν ολοκληρωθεί μερικά ακόμα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα