Δρίκος: «Καταργούμε τις αρχές της προπονητικής»

21:41 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

«Έχουμε καταργήσει κάθε αρχή της προπονητικής, αφού έχουμε φτιάξει τρεις ομάδες από την αρχή της σεζόν», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή.

Στις συνεχείς αλλαγές που γίνονται στην ομάδα του στάθηκε μετά το ματς με τον Παμβοχαϊκό ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος:
«Έχουμε καταργήσει κάθε αρχή της προπονητικής, αφού έχουμε φτιάξει τρεις ομάδες από την αρχή της σεζόν, με την τελευταία να μην έχει παίξει ούτε ένα φιλικό»,

είπε αρχικά ο Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε: «Το σημερινό παιχνίδι από ένα σημείο ήταν διαγωνισμός λαθών και για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε ως ομάδα δεν επιτρέπεται να κάνουμε τόσο λάθη».

Σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Δρίκος τόνισε: «Δεν είναι τεστ αξιοπιστίας για εμάς... Τα τεστ θα είναι σε δύο μήνες... Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το περιμένει πολύ κόσμος λόγω του ότι είναι ένα ντέρμπι, αλλά οι συνέπειες του είναι αντιστρέψιμες και για εμάς είναι πιο σημαντικό το ματς με την ΤΣΣΚΑ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζαλμάς σημείωσε αρχικά ότι: «Όλα τα σετ πήγαν στον πόντο και θα μπορούσαν να είχαν διαφορετική εξέλιξη, αλλά για να κερδίσεις ομάδες τέτοιου επιπέδου πρέπει να τα έχεις όλα.. Την τύχη, ένα σφύριγμα, την καλή επίθεση σε μια κρίσιμη μπάλα. Ο Ηρακλής τα είχε και γι' αυτό κέρδισε».

Keywords
Τυχαία Θέματα