Ενας… «μπόμπερ» για όλες τις χρήσεις!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία όσο περνά η ώρα και συλλέγονται στοιχεία, τόσο πείθει πως αποτελεί λίρα 100 για τη θέση «4».

Ο Άντι Πάνκο έρχεται στο ΟΑΚΑ, έχοντας τελειώσει μια σεζόν που έκανε θραύση στην Ισπανία. Πρώτος σκόρερ (18,9π., 78% β., 53% διπ., 34%τρ., 5,3 ρ., 1.4 ας.)) και πολυτιμότερος παίκτης του Ισπανικής λίγκας, άλλωστε, δεν βγαίνει κανείς κάθε μέρα. Μιλώντας, λοιπόν, με συμπαίκτες του στη Λαγκούν Άρο,

αλλά και προπονητές που τον ξέρουν καλύτερα από εμάς, όλοι με μια φωνή κάνουν λόγο για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Ένα «4αρι», το οποίο έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη θέση «3» και ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού.

Τρέλα με την προπόνηση και ώρες επί ωρών δουλειάς. Κάτι που φαίνεται και από τα σωματικά του προσόντα και από τις επιδόσεις του. Όσο για την ηλικία του; Το «35» δημιούργησε ερωτήματα που έσπευσαν να τα απαντήσουν (Κατσικάρης, Παπαμακάριος) λέγοντας πως έχουμε να κάνουμε με έναν ΑΘΛΗΤΗ με κεφαλαία γράμματα. Εξάλλου, δύο μήνες έχουν περάσει από τα κατορθώματα του στην Ισπανία.

Στο θέμα του Μάικ Μπατίστ και στη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην Τουρκία, με τη φανέλα της Φενέρ, τι να πει κανείς. Ο δικός μας «μπουλντόζας» φέρεται να φεύγει για άλλα μονοπάτια. Αυτό, προκαλεί ένα τεράστιο σφίξιμο στο στομάχι για έναν παίκτη που αποτέλεσε πυλώνα της μεγάλης αυτοκρατορίας. Ποιος μπορεί να φανταστεί τη φανέλα με το νούμερο «8» σε άλλα χέρια; Ο Μιχάλης αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του σε μια ομάδα που θα αποτελέσει ένα από τα βασικά φαβορί για την κούπα της Ευρωλίγκας (μαζί με την ΤΣΣΚΑ). Κανείς, μα κανείς, δε νομιμοποιείται να κρίνει την απόφαση του. Αυτή θα την εξηγήσει ο ίδιος, όταν και όπως το νιώθει. Για εμάς θα παραμένει πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο του Παναθηναϊκού, ένα απίστευτο παλικάρι που γκρέμιζε μπασκέτες και σκόρπιζε χαμόγελα. Για τον «Κάι», τα είπαμε και χθες. Έκανε το καλύτερο για τον εαυτό του σε μια κρίσιμη ηλικία (29ετών), έχοντας μπροστά του μια απίστευτα δελεαστική πρόταση.

ΥΓ: Με στεναχωρεί απίστευτα η γνώμη και η στάση κάποιων ανθρώπων που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και τη μεταφράζουν όπως έχουν μάθει από παλαιότερες και σίγουρα μη μπασκετικές «μαύρες ιστορίες». Προαναγγέλλουν σκληρή ...κριτική και λάσπη για την αποχώρηση Μάικ και Ζοτς. Μάγκες, από αυτό εδώ το βήμα αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Είναι δύο άνθρωποι που λατρέψαμε, αγαπήσαμε, κλάψαμε για πάρτι τους, θα τους σεβόμαστε για πάντα, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά.

Διαβάστε ακόμα: Μεταξύ συναισθηματισμού και επαγγελματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα