Έξι σερί οι «τρελοί»

Εκπλήσσουν συνεχώς οι Μινεσότα Ουάιλντ, αφού πάλι με λιγότερα σουτ πήραν νίκη στο εκτός έδρας 4-2 σε βάρος των Λος Άντζελες Κινγκς.

Ακόμα και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας είναι αρκετός για τους «τρελούς», αφού ο Matt Hackett σταμάτησε 42 από τα 44 επιθετικές προσπάθειες των Κινγκς. Μάλιστα τα δύο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στην τρίτη περίοδο και απλά μείωσαν σε 3-1 και 4-2...

Μόλις στο 24ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ο Mikko Koivu σημείωσε το 1-0, ενώ στην δεύτερη περίοδο ο Darroll Powe (1:25) και Marco Scancella

(16:02) διαμόρφωσαν το 3-0. Το τρίτο εικοσάλεπτο δεν άρχισε με γρήγορο γκολ των πρωτοπόρων της συνολικής κατάταξης, οπότε ο Dustin Penner μείωσε σε 3-1. Ο Cody Almond άνοιξε τον φετινό του λογαριασμό με το 4-1 και ο Trent Hunter μείωσε σε 4-2, όταν ήταν πλέον αργά.

Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη των Ουάιλντ. Η ομάδα της Μινεσότα συμπλήρωσε 41 βαθμούς και έχει δημιουργήσει σχετικά μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους συλλόγους της λίγκας. Από την άλλη, οι «βασιλιάδες» έμειναν στους τριάντα βαθμούς και υποχώρησαν στην ένατη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα