Φέντερερ: «Διασκέδασα στον περσινό τελικό»

Με δύο σερί τίτλους ο Ρότζερ Φέντερερ και χωρίς τραυματισμό είναι θεωρητικά ο δυνατότερος μονομάχος των οκτώ του ATP World Tour Finals στο Λονδίνο

Ο Ελβετός Νο 4 στον κόσμο όμως πιστεύει ότι το τουρνουά είναι ανοιχτό : «Αυτή η χρονιά είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί νιώθω ότι οι τέσσερις πρώτοι είναι τα φαβορί, όμως και οι υπόλοιποι τενίστες έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν νίκες και να προκριθούν στον τελικό. Είναι σπουδαίοι τενίστες και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε και

είναι τόσο καλοί που έχουν ελπίδες και για τον τίτλο. Τα δύο γκρουπς είναι ισοδύναμα. Και οι 8 έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό εδώ».

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι με τους Σάμπρας και Λεντλ με 5 κατακτήσεις Masters Cup οι καλύτεροι: «Θα ήθελα πολύ να κερδίσω τον 6ο τίτλο μου εδώ. Είχα πολλές επιτυχίες στο τέλος της σεζόν. Αυτή είναι άλλη μια χρονιά, μετά την κατάκτηση των τίτλων σε Βασιλεία και Παρίσι. Εδώ έρχομαι σαν υπερασπιστής του τίτλου. Ελπίζω να τα πάω ξανά καλά και να τελειώσω δυνατά τη σεζόν» πρόσθεσε ο Ελβετός, η τελευταία ήττα του οποίου στο tour ήταν αυτή από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του US Open στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη.

Αναφερόμενος στον περσινό τελικό της όπου νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ είπε: «Πάντα μου αρέσει να παίζω με τον Ράφα. Δεν έχουμε παίξει τόσο πολύ σε indoors και αυτό θα είναι κάτι το συναρπαστικό. Διασκέδασα στον περσινό τελικό όμως ευχαριστήθηκα και τα άλλα παιχνιδια με τον Ράφα, στον τελικό του Wimbledon και του Roland Garros. Είχαμε μερικές επικές μάχες και ελπίζω να επαναλάβουμε άλλη μια εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα