Φουτσιτζής: «Δύσκολο να κερδίσεις βασίλισσα και αυλικούς»

Ο Πιερικός ηττήθηκε από την ΑΕΚ, στο κλειστό της Ζωφριάς, με το Γιάννη Φουτσιτζή να παραδέχεται πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις μια «βασίλισσα» και τους «αυλικούς» της.

Η αναμέτρηση, που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, διακόπηκε στο 24’, καθώς οι διαιτητές θεώρησαν πως έπρεπε να γίνει καταμέτρηση των θεατών, μια και τους φάνηκαν υπεράριθμοι. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο παίκτης του Πιερικού ανέφερε: «Στον αγώνα με την ΑΕΚ παίξαμε ώριμα, έξυπνα και κοιτάξαμε

τον αντίπαλο στα μάτια. Είναι δύσκολο να κερδίσει κανείς μια «βασίλισσα», αλλά ακόμη πιο δύσκολο όταν έχει μαζί και τους … αυλικούς της».

Στην Κατερίνη κοιτούν πλέον μπροστά, καθώς όπως πρόσθεσε ο Γιάννης Φουτσιτζής: Δεν έχουμε την πολυτέλεια να θρηνούμε χαμένα παιχνίδια, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Η ομάδα αγώνα με τον αγώνα δείχνει βελτιωμένη, καθώς και τις πραγματικές δυνατότητές της».

Επόμενος αντίπαλος για τον Πιερικό είναι η ΑΕΚ Άργους, στο κλειστό της Κατερίνης. Ο Ο 32άχρονος φόργουορντ έκανε κάλεσμα στον κόσμο, να γεμίσει το κλειστό: «Ακόμα μία φορά θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν με θετική ενέργεια το γήπεδό μας, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα στην Κατερίνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα