«Φραγκοφονιάς» ο Τζόκοβιτς;

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε τα λεφτά και έγινε... καπνός, αποχωρώντας από το τουρνουά του Παρισιού λόγω τραυματισμού στον ώμο.

«Δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσω πως πρέπει να αποχωρήσω από την συνέχεια του τουρνουά. Εχω πιέσει τον εαυτό μου στο όριο ερχόμενος εδώ, και μετά το χθεσινό ματς ο ώμος μου χειροτέρψε», ήταν τα λόγια του στην επίσημη ιστιοσελίδα του.

Η λεπτομέρεια είναι ότι από το προοηγούενο ματς το όφελός του ήταν 1,6 εκατομμύρια δολάρια κι αυτό γιατί η ΑΤΡ έχει θεσμοθετήσει μπόνους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης εφόσον μετάσχει

σε όλα τα Μάστερ Καπ και 1,6 αν χάσει δύο διοργανώσεις. Ο Νόλε είχε χάσει αυτό της Σανγκάι και αν δεν κατέβαινε στο Παρίσι θα έχανε όλο το ποσό -αυτό προβλέπουν οι όροι.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κατηγορηθεί ευθέως από μέρος των διεθνών ΜΜΕ ότι κατέβηκε στο Παρίσι μόνο για τα λεφτά, αλλά ο ίδιος το είχε αρνηθεί. Τώρα ο Σέρβος, προβάλει ως αιτιολογία τον πονεμένο του ώμο για την αποχώρησή του και παρότι είχε προκριθεί στον 2ο γύρο απέναντι στον Τσογκά λέει au revoir στους Γάλλους και πάει στην... τράπεζα για να καταθέσει το ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα