Γουόλκοτ: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο επιθετικός της Άρσεναλ τόνισε ότι η Αγγλία είναι ικανή να επικρατήσει της Ισπανίας με την διάθεση που έχει.

Ένα από τα σημαντικότερα φιλικά διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ» όπου η Αγγλία φιλοξενεί την Ισπανία. Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Άρσεναλ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόνισε ότι τα «λιοντάρια» μπορούν να πάρουν τη νίκη.

«Δεν έχουμε δει ακόμα την άμυνά τους όταν δέχεται επίθεση και εμείς είμαστε διατεθειμένοι να επιτεθούμε και να κάνουμε δύσκολο το έργο τους. Ξέρουμε ότι ο τρόπος παιχνιδιού της είναι η κατοχή, αλλά περιμένουμε

να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε ήρεμοι, κάνοντας σίγουρο ότι δεν θα δεχτούμε πολλές φάσεις», είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

«Είναι πανέμορφο να βλέπεις την Ισπανία να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι μία ομάδα που με την κλάση της μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Έχουν τεράστια αυτοπεποίθηση, καθώς γνωρίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε και για αυτό εμείς θέλουμε να τους διαψεύσουμε», είπε ο επιθετικός της Άρσεναλ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα