Ιτούδης και Σφαιρόπουλος LIVE στο Onsports

Το Onsports, πιστό στο ραντεβού του με τις μεγάλες διοργανώσεις, έχει τεθεί σε θέση… μάχης για την κάλυψη μιας ακόμη κορυφαίας στιγμής του ελληνικού αθλητισμού.

Στις 12.45 από το ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οι αποστολές των 4 φιναλίστ του Final 4, θα μεταδοθεί LIVE η πρώτη εκπομπή αφιερωμένη στις μεγάλες σημερινές αναμετρήσεις, Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ

Μόσχας και Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.

Ο Δημήτρης Κοντός και ο Γιάννης Κουβόπουλος θα φιλοξενήσουν τον Δημήτρη Ιτούδη, άμεσο συνεργάτη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, δεξί χέρι του Γιόνας Καζλάουσκας. Οι δύο Ελληνες προπονητές θα ανοίξουν τα… χαρτιά τους για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ετοιμάζονται για την πρόκρισή τους στον τελικό και στην εκπομπή του Onsports θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και λεπτομέρειες σημαντικές για τα ραντεβού των αιωνίων αντιπάλων με τους Ρώσους της ΤΣΣΚΑ και τους Ισπανούς της Μπαρτσελόνα.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο Final 4 και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, το Onsports θα μεταφερθεί στο… επίκεντρο των σημερινών «σεισμικών μπασκετικών δονήσεων», το «Σινάν Ερντέμ».

Από εκεί θα μπορείτε LIVE να ενημερώνεστε ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ για όλα όσα θα συμβούν, ενώ την περιγραφή των αγώνων θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε μπαίνοντας στα virtual γήπεδα του Onsports.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18.00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 21.00

Με τη λήξη κάθε παιχνιδιού θα μπορείτε μέσω Live streaming να βλέπετε από τη WEB TV του Onsports όλες τις δηλώσεις των προπονητών στη συνέντευξη Τύπου και των παικτών των δύο ομάδων από τη Μικτή Ζώνη του «Σινάν Ερντέμ».

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports.gr και ενημερωθείτε, έγκυρα, έγκαιρα και άμεσα για όλα όσα θα συμβαίνουν στην Κωνσταντινούπολη

Keywords
Τυχαία Θέματα