«Καμπάνα» στον Adams των Πένγκουινς

Εν μέσω κριτικής που δέχεται για τη μη-τιμωρία του Chris Weber, η πειθαρχική επιτροπή του NHL επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στον Craig Adams των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς.

Ο επιθετικός των «πιγκουίνων» προκάλεσε διένεξη στο τρίτο παιχνίδι εναντίον των Φιλαδέλφεια Φλάιερς. Λόγω της ποινής θα απουσιάσει από το τέταρτο ματς, το οποίο ενδέχεται να είναι το τελευταίο της ομάδας του, αν οι Φλάιερς ολοκληρώσουν

το «καθάρισμα». Παράλληλα, ο προπονητής των Πένγκουινς, Dan Bylsma, δέχθηκε πρόστιμo 10,000 δολαρίων με αφορμή την ίδια φάση.

Προπονήθηκε ο Daniel Sedin

Κανονικά προπονήθηκε ο Daniel Sedin και ενδέχεται να αγωνιστεί στο τέταρτο παιχνίδι των Βανκούβερ Κανάκς με τους Λος Άντζελες Κινγκς. Σημειώνουμε πως οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος έχουν ήδη τρεις ήττες στα play offs χωρίς τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος έχει διάσειση.

Τρεις αγωνιστικές στον Hagelin

Για τρία ματς θα μείνει εκτός ο Carl Hagelin, επιθετικός των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε η σχετική ποινή λόγω του βίαιου μαρκαρίσματος του σε βάρος του αρχηγού των Ότουα Σένατορς, Daniel Alfredsson.

Την ύστατη ώρα ο Alfredsson

Διάσειση αποκόμισε ο Daniel Alfredsson, αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η συμμετοχή στον αποψινό (ξημερώματα 17/04) αγώνα των Ότουα Σένατορς με τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς για τα playoffs του NHL. Άλλωστε μετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση των «πρωτευουσιάνων».

Εν τω μεταξύ, ο επιθετικός, Zenon Konopka, δέχθηκε πρόστιμο 2,500 δολαρίων. Ακόμα, οι «σενς», σαν ομάδα, θα πληρώσουν 10,000 δολάρια με αφορμή τις άκομψες δηλώσεις του παίκτη πριν τον δεύτερο αγώνα των playoffs μεταξύ των δύο ομάδων.

Βασικός ο Elliott

Θα ξεκινήσει βασικός ο Brian Elliott στο τρίτο παιχνίδι των Σέιντ Λούις Μπλους με τους Σαν Χοσέ Σαρκς. Πάντως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, αλλά αντικατέστησε τον έτερο τερματοφύλακα, Jaroslav Halak, στο δεύτερο ματς, όταν ο Σλοβάκος γκολκίπερ συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και χτύπησε τα πόδια του.

Τρεις απουσίες στους Κογιότες

Χωρίς τους Mike Smith, Martin Hanzal και Lauri Korpikoski ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (16/04) για τους Φίνιξ Κογιότες. Όλοι θεωρούνται αμφίβολοι για το τρίτο ματς των «λύκων» με τους Σικάγο Μπλάκχοκς για τον πρώτο γύρο των playoffs της λίγκας.

Τέλος δύο από τους Άιλαντερς

Οι Scott Allen και Dean Chynoweth δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στους Νιου Γιορκ Άιλαντερς. Μέχρι πρότινος διατηρούσαν θέσεις στο τεχνικό επιτελείο του Jack Capuano.

Στο Μπάφαλο ο αγώνας των… ντραφτ

Το Μπάφαλο θα φιλοξενήσει τη φετινή αναμέτρηση παικτών που θα είναι διαθέσιμοι στο ντραφτ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου και σε αυτό θα παίξουν τα κορυφαία ταλέντα από Η.Π.Α. και Καναδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα