«Καθάρισε» ο Bergeron για τους Μπρούινς

02:58 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Πρωταγωνίστησε ο Patrice Bergeron στη νίκη των Μπόστον Μπρούινς επί των Μπάφαλο Σέιμπερς στα πέναλτι ύστερα από το 3-3 των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα σημείωσε το νικητήριο γκολ στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, ενώ είχε ήδη μοιράσει τρεις ασίστ στα ισάριθμα γκολ των κατόχων του Stanley Cup. Πάντως ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, αφού οι Μπρούινς είχαν ήδη

εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL σαν πρωταθλητές της Southeast, ενώ οι Σέιμπερς είχαν ήδη αποκλειστεί από τα play off.

Στις 25 αποκρούσεις έφτασε ο Tim Thomas, ενώ ο Tyler Seguin σημείωσε δύο γκολ. Ακόμα, ο Brad Marchand ισοφάρισε σε 3-3 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Από την άλλη, ο Brad Boyes σκόραρε δύο φορές, ο Jason Pominville μία και ο Jhonas Enroth έκανε 37 αποκρούσεις.

Έτσι οι εκπρόσωποι της Βοστόνης συμπλήρωσαν 102 βαθμούς και θα αντιμετωπίσουν τους Ότουα Σένατορς ή τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς με πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των play off. Αντίθετα, οι Σέιμπερς θα παρακολουθήσουν την post-season από την... τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα