Κωνσταντόπουλος: «Κάναμε υπέρβαση»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θεωρεί δίκαιη τη 2η θέση στα play off.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το γκολ που σημειώσαμε ήταν κανονικό

και αν μετρούσε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν δύσκολο ματς, το ξέραμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε για δύο αποτελέσματα και είναι σημαντικό που του κάναμε τη ζωή δύσκολη.

Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο η πίεση. Είναι παιχνίδια λαθών. Είναι κρίμα να δέχεσαι γκολ από δικά σου λάθη. Να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι την επόμενη χρονιά».

Για το αν η ΑΕΚ έκανε υπέρβαση, δήλωσε: «Ναι. Οι τρεις εντός έδρας νίκες δείχνουν ότι θέλαμε και την πρωτιά. Φτάσαμε στο τελευταίο ματς να διεκδικούμε την πρώτη θέση. Προσπαθήσαμε όλοι παρά τους τραυματισμούς και τις κάρτες και δικαιωματικά είμαστε εδώ».

Για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής ομάδας: «Είναι πικρό, απογοητευτικό όταν ακούς ότι πας καλά και ότι βρίσκεσαι στη λίστα… Περιμένεις, ελπίζεις, αλλά δεν είσαι στην αποστολή. Είναι απόφαση του προπονητή. Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα