Κοστούμι από …ατσάλι

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της Ευρωλίγκας, καθώς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Έτσι την Πέμπτη το βράδυ το «τριφύλλι» παίζει την καλή του ζαριά στο Μιλάνο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό το ματς είναι και το μεγάλο «κλειδί» του ομίλου. Αυτό γιατί θεωρώ πως οι «Έλληνες» Μιλανέζοι (Φώτσης, Μπουρούσης, Νίκολας) όχι μονάχα θα κάνουν ζημιές, αλλά θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Αν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός

φύγει νικητής από την πρωτεύουσα της μόδας, τότε θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την Εφές και την Ούνιξ, ενώ θα αναγκάσει την Αρμάνι να παίξει τη ζωή της με τους Τούρκους και τους Ρώσους, αντίστοιχα.

Το τι σημαίνει αυτό το ματς για τους «πράσινους» το ξέρουν καλύτερα απ’ όλους στ΄ αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί που αν και βασανίζονται από το πολικό ψύχος του ΟΑΚΑ, προσπαθούν να προετοιμάσουν κάθε λεπτομέρεια του αγώνα. Το θετικό είναι πως γνωρίζουν απ’ έξω και ανακατωτά τα βασικά όπλα της Αρμάνι. Από τα δικά τους παιδιά (Φώτση και Ντρου), μέχρι τον Μπουρούση που θα έχει μια ευκαιρία να τα …πει ξανά με τον Μάικ και την παρέα του.

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Ιταλία, λοιπόν, με ένα κοστούμι ραμμένο από ατσάλι. Το παρκέ θα πατήσουν μονάχα οι ετοιμοπόλεμοι, ενώ στις κερκίδες θα βρεθούν περί τους 200 πιστούς που ξεκίνησαν ήδη για το Μιλάνο (οι περισσότεροι εξ αυτών) θέλοντας να βροντοφωνάξουν το «Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μπολόνια, Παρίσι, εσύ μου έχεις χαρίσει αστέρια πολλά» και να δώσουν την έξτρα ώθηση που απαιτεί ο πρώτος από τους έξι τελικούς του ΤΟΡ-16. Παράλληλα στέλνουν ακόμη ένα μήνυμα πως σε μια από τις κρισιμότερες χρονιές στην ιστορία του συλλόγου, θέλουν να σταθούν σε αυτούς που τους έχουν κρατήσει ψηλά στις πιο δύσκολες εποχές του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα