Λιγοστεύουν οι ελπίδες για Μπούρμπο κόντρα στα Γιάννενα

Λιγοστεύουν οι ελπίδες συμμετοχής του Χρήστου Μπούρμπου στο Κυριακάτικο (22/04, 7μ.μ.) -τελευταίο φετινό- παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ». Μετά την Πέμπτη (19/04) ο δυναμικός μεσοαμυντικός του ΟΦΗ δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή (20/04) και δύσκολα θα προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος κόντρα στους Ηπειρώτες.

Ο Μπούρμπος ακολούθησε θεραπεία σήμερα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ακόμα και αν γυμναστεί το Σάββατο (21/04) και συμπεριληφθεί στην αποστολή το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στο

βασικό σχήμα. Ο Νίκος Αναστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Γιώργο Γεωργίου, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Μίρνες Σίσιτς, Φώτη Παπουλή και τον τραυματία Λεωνίδα Καμπάνταη.

Στόχος του κρητικού συγκροτήματος είναι να κλείσει νικηφόρα και με καλό ποδόσφαιρο μία επιτυχημένη σεζόν, ευχαριστώντας τους φιλάθλους τους για τη φοβερή συμπαράστασή τους όλη τη χρονιά.

Ολοκληρώνει στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το Σάββατο (21/04) με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται στο «Γεντί Κουλέ» -ως είθισται- πριν τα εντός έδρας ματς και να ξεκινάει στις 6.30 το απόγευμα. Μετά το τέλος αυτής ο «Αναστό» θʼ ανακοινώσει την αποστολή που θʼ αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα